BureauTekst > Testimonials > Auke Roelevink

Auke Roelevink

6 augustus 2019 | BY marlene
Sitesmid
“Eerlijk is eerlijk, de uurprijs van BureauTekst ligt hoger dan die van hun concurrenten. Dat is niet erg, maar dan wil ik er wel wat extra’s voor terug. Écht goede feedback bijvoorbeeld. En tekstschrijvers die meedenken. BureauTekst gaf me echt het gevoel dat dit goed zou komen. Als ik de helft van de prijs betaal en dat gevoel er niet is, schiet ik er uiteindelijk nog niets mee op. Bovendien had ik een strakke deadline en wilde ik zeker weten dat die werd gehaald. Dus ik heb de gok gewaagd. Alles is gelukt. En op een manier waar ik echt blij mee ben. Dit tekstbureau zou ik zeker aanraden bij mijn eigen klanten. En wel om deze redenen: Ze hebben alles waargemaakt wat is beloofd Ze begrijpen echt wat een klant wil Ze schrijven teksten die emoties triggeren. En emotie geeft de doorslag bij de verkoop. Ze zijn in staat om heel snel te begrijpen wat voor werk je doet en dat op een heldere manier uit te leggen.”

“Eerlijk is eerlijk, de uurprijs van BureauTekst ligt hoger dan die van hun concurrenten. Dat is niet erg, maar dan wil ik er wel wat extra’s voor terug. Écht goede feedback bijvoorbeeld. En tekstschrijvers die meedenken. BureauTekst gaf me echt het gevoel dat dit goed zou komen. Als ik de helft van de prijs betaal en dat gevoel er niet is, schiet ik er uiteindelijk nog niets mee op. Bovendien had ik een strakke deadline en wilde ik zeker weten dat die werd gehaald. Dus ik heb de gok gewaagd. Alles is gelukt. En op een manier waar ik echt blij mee ben.

Ik kan mezelf geen tekstkoning noemen, maar ik had voor mijn site wel een paar teksten geschreven waar ik trots op was. Dan is het even slikken als een andere partij zich daarmee gaat bemoeien, ook al heb je er zelf om gevraagd. Als ondernemer denk je vaak dat alleen jij goed kunt opschrijven wat je doet. Dat is natuurlijk niet zo, maar je moet wel even wennen aan dat idee. Bij BureauTekst had ik al snel het idee dat ze snapten wat ik bedoelde. En dat ze daar dan razendsnel mee aan de slag gingen. 

Een voordeel van een externe tekstschrijver is dat je ook wordt gewezen op je blinde vlekken. Een kritische tekstschrijver stelt mij vragen, waardoor ik meer leer over de manier waarop ik mezelf presenteer. Ik wil dus niet alleen een goede tekst, maar ook een spiegel. Die kreeg ik van BureauTekst.

De spiegel die ik ze zelf voor zou willen houden? Niet alleen de deadlines nakomen, maar ook tussentijdse afspraken. Soms schoot een belafspraak er bij in en dan had ik tijd vrijgemaakt in mijn agenda. Maar hier stapte ik makkelijk overheen, omdat de teksten die ze tussentijds opleverden gewoon echt goed waren en het contact verder erg prettig was. Voor mij was het belangrijkste dat mijn deadline werd gehaald. En die was behoorlijk krap, want ik wilde binnen 2 weken live met mijn site.

Dit tekstbureau zou ik zeker aanraden bij mijn eigen klanten. En wel om deze redenen:

  • Ze hebben alles waargemaakt wat is beloofd
  • Ze begrijpen echt wat een klant wil
  • Ze schrijven teksten die emoties triggeren. En emotie geeft de doorslag bij de verkoop.
  • Ze zijn in staat om heel snel te begrijpen wat voor werk je doet en dat op een heldere manier uit te leggen.”

 

BEL MAIL