BureauTekst > Testimonials > Geert Smit

Geert Smit

13 april 2017 | BY lamperdesign
Kiener E-commerce
"Via een kennis kwam ik in aanraking met BureauTekst. Zij vertelde zulke lovende verhalen over dit bureau, dat ik uit nieuwsgierigheid op de website keek. Daar zag ik een brede variatie aan schrijfstijlen. En toch allemaal met iets eigens. Fris en anders. Ik was ervan overtuigd dat ik ook met dit tekstbureau wilde samenwerken en heb een proeftekst aangevraagd. We hoopten dat het een succes werd, want onze ervaring met tekstschrijvers was in het verleden niet erg goed. Vaak voelden ze onze tone of voice niet aan of de inhoud was te complex, waardoor we veel te veel tijd kwijt waren aan feedback en bijschaven. Wat me bij BureauTekst opviel, was dat de allereerste tekst meteen voor minstens 90% raak was. Toen wist ik: verrek, dit is het."

“Via een kennis kwam ik in aanraking met BureauTekst. Zij vertelde zulke lovende verhalen over dit bureau, dat ik uit nieuwsgierigheid op de website keek. Daar zag ik een brede variatie aan schrijfstijlen. En toch allemaal met iets eigens. Fris en anders. Ik was ervan overtuigd dat ik ook met dit tekstbureau wilde samenwerken en heb een proeftekst aangevraagd.

We hoopten dat het een succes werd, want onze ervaring met tekstschrijvers was in het verleden niet erg goed. Vaak voelden ze onze tone of voice niet aan of de inhoud was te complex, waardoor we veel te veel tijd kwijt waren aan feedback en bijschaven. Wat me bij BureauTekst opviel, was dat de allereerste tekst meteen voor minstens 90% raak was. Toen wist ik: <em>verrek</em>, dit is het.”

Vanaf dat moment hebben we regelmatig teksten aangevraagd voor ons eigen bureau Nordique en ook voor onze klanten. De tone of voice was altijd goed, waardoor we alleen de inhoud hoefden te checken en klaar waren we. Ik ken inmiddels alle tekstschrijvers wel, en stuk voor stuk hebben ze een dienstverlenende houding. Mijn ervaring is dat ze aan één mailtje of appje genoeg hebben en ze zullen altijd proberen om ons uit de brand te helpen, hoe druk ze het ook hebben. In alle tijd dat we nu samenwerken, kan ik me maar één keer herinneren dat we niet tevreden waren over een tekst. Dat heb ik aangegeven bij Marlene, de eigenaresse, en zij reageerde erg prettig. Ik had binnen no-time de aanpassingen binnen, inclusief excuses van de tekstschrijver die ermee bezig was. Natuurlijk is een snelle oplossing op zo’n moment fijn, maar het was vooral prettig om te merken dat we zo makkelijk en natuurlijk met elkaar kunnen omgaan. Hoewel ik het elk bedrijf gun om met dit tekstbureau samen te werken, beveel ik ze zeker aan voor ongebruikelijke bedrijven. In de techniek of ICT bijvoorbeeld.

Bedrijven waar het nog niet standaard is om in te zetten op leuke, aantrekkelijke en leesbare teksten om meer klanten te trekken. Ik werk sinds kort niet meer voor Nordique, maar voor mijn eigen bedrijf Kiener. Wat wij doen is ook niet standaard (shopware voor retailers, groothandels en merken), dus een afscheid van BureauTekst zit er écht niet in.”

BEL MAIL