Bureautekst, tekstschrijver Amsterdam

#1 tekstbureau voor zakelijke teksten & SEO

logo-contact info@bureau-tekst.nl   | logo-nummer 020-210 10 59

Stel: u wilt een huis kopen en bezichtigt een woning. Maar u schrikt van de eerste aanblik. De verf bladdert van de kozijnen, de planten hangen er bleekjes bij en de voorruit is gebarsten. Geen onoverkomelijke problemen, maar toch is de kans aanzienlijk dat de twijfel al toeslaat voordat u over de drempel bent.

Dit probleem wilt u als bedrijf toch voorkomen!?

Of klanten nu via een website, brochure of blog met u in aanraking komen, de “gevel” moet perfect zijn. Vrij van fouten, moeilijk taalgebruik en jargon.

BureauTekst als eindredacteur

Als eindredacteur zorg ik voor foutloze teksten die lezen als een trein en qua taalniveau passen bij de doelgroep van een bedrijf. Die eindredactie gaat dus verder dan wat d’s en t’s, maar kijkt ook naar inhoud. Een duidelijke structuur van een tekst, aantrekkelijke koppen en een pakkend intro. En het liefst natuurlijk een aansprekende call-to-action om de conversie van teksten te optimaliseren.

Freelance en interim

Via BureauTekst werk ik onder als eindredacteur voor bedrijven, online-magazines en tijdschriften. Wilt u structureel samenwerken met een freelance eindredacteur of bent u op zoek naar een interim-eindredacteur voor een tijdelijke opdracht? Iemand die aan één woord genoeg heeft om direct bij te springen?

Neem contact op!