Voor liefde op het eerste gezicht heb je maar één kans. Wil je dat mensen op slag verliefd worden op je dienst of product? Dan moeten zij meteen zien waarom ze jouw bedrijf moeten hebben. Bij BureauTekst schrijven we zakelijke – maar nooit saaie – teksten waarmee we zelfs ICT en belastingen sexy maken.

Klanten op slag verliefd

‘We werken in meerdere geografische dimensies.’ Of: ‘We verkopen werkschoenen met een onpenetreerbare tussenzool en een hoge indeukresistentie.’ We kunnen een boek vullen met de cryptische omschrijvingen die we als tekstbureau tegenkomen. Het is puzzelen voor pro’s. Terwijl de boodschap vaak iets simpels is als: ‘Er kan een olifant op je voeten gaan staan.’ Gooi die bullshit-bingo de deur uit en zorg voor communicatie waar klanten blij van worden.

SEO, blogs en vacatureteksten via ons tekstbureau

Met de juiste woorden maak je ieder product of iedere dienst onweerstaanbaar. Wij zijn een tekstbureau in Amsterdam. Met ons team tekstschrijvers helpen we bedrijven aan meer klanten en meer omzet. Dat doen we voor bedrijven als Brand New Day, Schiphol, Ahold en Vodafone, maar ook voor het mkb. Bedrijven schakelen ons in omdat ze op zoek zijn naar woest aantrekkelijke teksten.

 

Vraag gratis proeftekst aan

Erwin Schaapman
Schiphol & Data Direction

"Het contentteam op Schiphol had eind 2016 dringend versterking nodig. We waren druk bezig met het vernieuwen van Schiphol.nl en zaten middenin een eindsprint. De luchthaven had in die tijd 14 verschillende websites. Die moesten allemaal opgaan in één platform.

Vooral voor de B2B webpagina’s moest nog een heleboel gebeuren. Maar waar vind je dan een goede tekstschrijver die acuut kan bijspringen voor zo’n grote en complexe klus? We zijn online gaan zoeken en kwamen uit bij Marlene van BureauTekst. Op dinsdagavond hielden we een gesprek met haar, op woensdagochtend zat ze de eerste teksten te tikken. Het was top om iemand in het contentteam te krijgen die direct de mouwen opstroopt en aan de slag gaat."

Geert Smit
Kiener E-commerce

"Via een kennis kwam ik in aanraking met BureauTekst. Zij vertelde zulke lovende verhalen over dit bureau, dat ik uit nieuwsgierigheid op de website keek. Daar zag ik een brede variatie aan schrijfstijlen. En toch allemaal met iets eigens. Fris en anders. Ik was ervan overtuigd dat ik ook met dit tekstbureau wilde samenwerken en heb een proeftekst aangevraagd.

We hoopten dat het een succes werd, want onze ervaring met tekstschrijvers was in het verleden niet erg goed. Vaak voelden ze onze tone of voice niet aan of de inhoud was te complex, waardoor we veel te veel tijd kwijt waren aan feedback en bijschaven. Wat me bij BureauTekst opviel, was dat de allereerste tekst meteen voor minstens 90% raak was. Toen wist ik: verrek, dit is het."

Lotte van Mourik
Nationaal Archief

"Toen we in 2017 behoefte hadden aan goede redacteuren, viel de naam BureauTekst. Een van onze interimcollega’s kende eigenaresse Marlene nog van een vroegere schrijfopleiding. Omdat hij zo’n warme aanbeveling gaf, hebben we nooit getwijfeld over de samenwerking. Terecht, want in de praktijk zijn we meer dan tevreden.

Ik bel of mail regelmatig met een spoedvraag. Nog eerlijker… bijna al onze aanvragen zijn spoedaanvragen. Toch worden ze altijd opgepakt, erg goed uitgevoerd en voor de deadline opgeleverd. Wat ik nog het meest fijn vind – en dat geldt voor meer collega’s van mij – is dat deze redacteuren begrijpen wat wij doen. Sterker nog… soms krijg ik teksten zo aangeleverd dat ik zélf beter snap hoe de vork in de steel zit."

> En nog meer klanten doen een boekje open over BureauTekst

Zelfs belastingen maken we sexy

Je wilt later niet op een houtje bijten, want dat is slecht voor je kunstgebit. Voor Brand New Day schreven we webteksten over pensioenen. Helemaal in de speelse tone of voice die bij het bedrijf past. Schiphol schakelt ons tekstbureau ook graag in. Voor laagdrempelige blogs, interviews en webteksten over terminals, mezzanines en ingewikkelde bouwprojecten. We maken zelfs artikelen over ICT en belastingen sexy. Vraag maar aan KPMG Meijburg. Zij zetten onze tekstschrijvers in voor een interviewserie met alle partners. En toen we eenmaal bezig waren, mochten we ook aan de slag met de website. Zo gaat dat vaak.

Jij ook succes! 

Als je eenmaal de zakelijke teksten van BureauTekst hebt gelezen, wil je nooit meer anders. Probeer het maar eens – daag ons uit met een gratis proeftekst. Wedden dat onze tekstschrijvers jou ook kunnen verleiden?

 

Gratis proeftekst aanvragen

In voor een avontuurtje?

Ons kantoor


Perseusstraat 12
1033XG Amsterdam


Contact

Schrijf ons: neem contact op
Telefoneer ons: +31202101059
Mail ons: info@bureau-tekst.nl