Bureautekst, tekstschrijver Amsterdam

#1 tekstbureau voor zakelijke teksten & SEO

logo-contact info@bureau-tekst.nl   | logo-nummer 020-210 10 59

Uw bedrijfsblog laten schrijven door een tekstschrijver… werkt dat wel? Een tekstschrijver kent uw branche toch lang niet zo goed als u dat doet? Klopt! U bent en blijft de inhoudelijk expert. Altijd. Maar wat een (goede) tekstschrijver kan, is zich vliegensvlug verdiepen in bedrijven, medewerkers en doelgroepen. Om vervolgens uw verhaal op te schrijven alsof hij of zij er al jarenlang rondwandelt.

SEO-proof bedrijfsblog

Als bedrijf in zicht komen bij uw doelgroep? Naamsbekendheid opbouwen? Ervoor zorgen dat uw website beter vindbaar wordt via Google of andere zoekmachines? Dan is het schrijven van een bedrijfsblog een uitstekend idee. Door regelmatig nuttige informatie te delen met potentiële klanten, maakt u vrienden met uw bezoekers en dús met Google.

BureauTekst schrijft bedrijfsblogs die helemaal SEO-proof zijn. Geen dertien in een dozijn maar juist:

  • Tactische SEO-blogs
  • Technisch correct maar toch creatief
  • Gebaseerd op de beste zoekwoorden
  • Leuke en nuttige informatie voor bezoekers van de website
  • Inclusief meta titles en meta descriptions
  • Inclusief suggesties voor interne links
  • Verhalen met een eigen stem
  • Hogere conversie (bezoekers die klanten worden)

 

Blogabonnement

Bij BureauTekst kunt u een los bedrijfsblog laten schrijven wanneer dat u uitkomt, of u kunt een blogabonnement afsluiten. U kiest dan zelf de werkwijze die u prettig vindt. U kunt bijvoorbeeld af en toe informatie aandragen waarvan ik één of meerdere bedrijfsblogs maak, of we bepalen samen een lijst onderwerpen en u krijgt wekelijks of tweewekelijks een bedrijfsblog aangeleverd. Dit is qua tarief voordeliger en u heeft nergens meer omkijken naar. Ideaal als schrijven niet uw grootste talent is. Of als u het zelf erg druk heeft met uw bedrijf, maar het wel belangrijk vindt om te investeren in uw website en doelgroep. In de toekomst dus.

Bedrijfsblog via BureauTekst

Als u bedrijfsblogs laat schrijven, gaat u een langetermijnsamenwerking aan met “uw” tekstschrijver. U heeft regelmatig contact om onderwerpen te verzinnen, teksten af te stemmen en resultaten te monitoren. Dan is het erg belangrijk dat u een tekstschrijver kiest met wie u een klik voelt. Zodat het (laten) schrijven van het bedrijfsblog niet alleen een groot succes wordt, maar ook gewoon leuk en zorgeloos is.

Staat u te trappelen om te beginnen met een bedrijfsblog? Maar besteedt u dit liever uit aan een professional? Neem dan contact op met BureauTekst voor meer informatie of een kennismaking:

 Contact opnemen!