Bureautekst, tekstschrijver Amsterdam

#1 tekstbureau voor zakelijke teksten & SEO

logo-contact info@bureau-tekst.nl   | logo-nummer 020-210 10 59

Wil uw website maar niet hoger scoren in Google? Baalt u als een stekker dat uw concurrent nog steeds boven u eindigt, terwijl u overduidelijk een veel betere dienst of product aanbiedt? Tip: laat dan SEO-teksten schrijven door een ervaren en gecertificeerde SEO-tekstschrijver. Dan bent u verzekerd van teksten die uw bezoekers overtuigen. En daarmee ook Google.

Hoe zien goede SEO-teksten eruit?

Een goede SEO-tekst heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van “gewone” webteksten. Bijvoorbeeld:

  • Belangrijke zoekwoorden waarop uw website moet worden gevonden door de doelgroep, zijn subtiel verwerkt in de tekst. Sub-tiel!
  • Goede SEO-teksten zorgen voor een hogere conversie en dragen een duidelijke call-to-action uit. Na het lezen weet de bezoeker precies wat hem of haar te doen staat: uw e-Book downloaden, contact opnemen of registeren voor een nieuwsbrief.
  • De teksten zijn duidelijk, overzichtelijk en scanbaar. Goede tussenkoppen, duidelijke titels en wat bulletpoints in plaats van lange lappen tekst
  • De afbeeldingen, meta titles en meta descriptions passen bij de inhoud van de tekst

 

Ik kan nog eindeloos doorgaan met het bovenstaande lijstje, want er zijn een heleboel aspecten belangrijk bij het schrijven van SEO-teksten. Maar uiteindelijk gaat het erom dat uw website beter vindbaar wordt. En ik heb de kennis en ervaring om daarvoor te zorgen.

Waarom SEO-teksten laten schrijven door BureauTekst?

Veel SEO-teksten missen creativiteit. Door zaken als zoekwoorden, optimalisatie en conversie worden veel SEO-teksten erg technisch.. Het menselijke aspect maakt plaats voor een vriendschap met Google. Terwijl uw bezoekers en (potentiële) klanten toch echt het belangrijkst zijn. Door mijn jarenlange ervaring als schrijver voor redacties en tijdschriften en daarna pas als SEO-tekstschrijver, schrijf ik levendige verhalen. Technisch correct, zakelijk, maar nooit saai.

 

Wilt u ook SEO-teksten laten schrijven zodat uw website beter gevonden wordt in de zoekmachines? Waarmee bezoekers worden getransformeerd tot klanten? Neem dan contact op met BureauTekst:

 Contact opnemen!