BureauTekst > SchrijfSALES. De schrijftraining waarmee je alles verkoopt

Of je nu een huis moet verkopen, een nieuwe dienst in de markt zet of je bedrijf wilt uitbouwen: succes komt steeds op hetzelfde neer. Klanten binnenhalen. Verkoop. Keiharde sales. Maar… probleem. De meeste ondernemers haten sales. En acquisitie is ook hun hobby niet. Hoe dan verder?  

 

Verkopen zonder acquisitie

Vind je verkoop ook vervelend? Ligt het je als ondernemer niet echt? Er is een oplossing. Een techniek die je op elk gewenst moment kunt toepassen. Je hoeft geen vervelende verkoper te worden. Niet met visitekaartjes te strooien. Geen koude telefoontjes te plegen. Geen acquisitie.

Het is slim. Het is eenvoudig. Het heet:

… TEKST

 

Sales via je toetsenbord

Zodra je weet hoe je de meest effectieve salestechnieken toepast via je toetsenbord, zit je gebakken. (Niet met de peren dus.) Met goede verkoopteksten kun je alles verkopen wat los en vast zit.

Daarvoor is het wel belangrijk dat je de volgende vragen eenvoudig kunt beantwoorden:

  • Wat maakt jouw dienst of product anders dan anders?
  • Waarom moet de klant voor jou kiezen?
  • Wat willen jouw klanten lezen? Of nog een stapje daarvoor: wie is de doelgroep überhaupt?
  • En hoe overtuig je deze mensen van een aankoop of andere actie?

 

Stel: je bent makelaar en moet een duur huis verkopen. De klant is kritisch en ziet het liefst meteen drommen mensen op de stoep staan voor een bezichtiging. Dan kom je niet weg met dat eeuwige “rustige straatje in kindvriendelijke buurt”. Je moet iets creatievers bedenken. Mensen overtuigen om een bezichtiging aan te vragen. Het liefst gisteren.

Ander voorbeeld: je hebt of beheert een webshop, maar die loopt niet zoals je wilt. Met betere content wil je het aantal bezoekers verhogen en zorgen voor uitpuilende webwinkelmandjes. Dan kunnen je standaard teksten de prullenbak in. Het is tijd voor verkoop. Tijd voor een portie overtuigingskracht.  

 

Moeiteloos verkopen na deze schrijftraining

Zijn de volgende uitspraken op jou van toepassing?

  • Ik weet te weinig van (online) verkopen en sales
  • Ik schrijf maar gewoon iets op
  • Ik heb geen inspiratie om steeds weer unieke teksten te schrijven
  • Ik kan niet beoordelen wat er in een goede tekst hoort te staan
  • Ik ben geen goede schrijver
  • Het kost me teveel tijd om een effectieve tekst op papier te zetten

Ook dan is er hoop. Namelijk:

… LEREN SCHRIJVEN. 

Tijdens de schrijftraining schrijfSALES leer je alles over jezelf en je klant. En het belangrijkst: hoe je meer klanten binnenhaalt en meer mensen overtuigt van jouw bedrijf en jouw dienst of product.


Over de schrijftraining

Om te zorgen dat klanten straks als makke schaapjes doen wat jij wilt, doorloop je dit trainingsprogramma:

 

Ochtend. Wie ben jij en wie is je klant?

In de SchrijfSALES-ochtend onderzoeken we wat jij precies doet als ondernemer of bedrijf, hoe je dat doet en waarom. Waar sta je voor? Na de lunch is het tijd dan tijd om jouw klant beter te leren kennen. Hoe ziet je doelgroep eruit? Wat is voor hen belangrijk? Wat willen zij graag lezen? Rond de lunch heb je een heel concreet plan met cruciale informatie voor het verkopen van jezelf en je diensten of producten.

 

Middag. Hoe overtuig je de klant?

Hoewel de ochtend je ontzettend nuttige inzichten oplevert voor vrijwel iedere toekomstige verkoop, wordt de middag vast en zeker je favoriete gedeelte. Alle belangrijke overtuigingstechnieken komen hierin aan bod. Voor welke prikkels en boodschappen zijn mensen gevoelig? Welke schrijftechnieken maken dat jij mensen na afloop van het programma moeiteloos naar je hand zet?

 

Word een tekstuele meesterverkoper

Bespaar jezelf jarenlang worstelen om je zakelijke doelen te behalen. Leer in één dag de slimste schrijftrucs uit de wereld van copywriting en psychologie en word een tekstuele meesterverkoper. Iedereen kan het. En beloofd: het werkt zo goed dat het bijna oneerlijk is. Bijna. Wedden dat je na afloop van deze schrijftraining zelfs plezier hebt in sales?

SchrijfSALES: verkoop alles wat los en vast zit

Heb je een hekel aan verkopen en krijg je bij het woord ‘acquisitie’ vlekken in je nek? Wil je op de makkelijkste manier meer klanten trekken? Dan is tekst de way to go. Teksten waarin je de slimste verkooptechnieken verwerkt, zodat klanten straks in rijen van 2 voor je deur staan. Op onderstaande data organiseren we weer een training SchrijfSALES. In één dag leer je hoe je tekstueel alles verkoopt wat los en vast zit. Inclusief jezelf.

 

Praktische informatie

LOCATIE:

BureauTekst
Moermanskkade 301
1031 BC Amsterdam

DEELNEMERS:

Maximaal 8

INVESTERING:

€ 485 per persoon

Geef je op voor de beste commerciële schrijftraining

Ontspannen ondernemen? Moeiteloos verkopen? Meedoen! Na afloop van deze schrijftraining kun je:

– Jouw verkoop snel verhogen met overtuigende teksten
– Jezelf en je bedrijf zonder stress aan de man brengen
– De beste verkooptechnieken toepassen in verschillende soorten tekst
– Met minder moeite meer klanten en opdrachten binnenhalen

 

Als tekstbureau hebben we de afgelopen jaren geleerd hoe eenvoudig het is om de doelen van ons bedrijf te bereiken met goede teksten. Die kennis houden we natuurlijk niet graag voor onszelf. Meld je aan, dan leren we het jou ook!


SchrijfSALESProductteksten voor webshopsTeksten voor onderwijsinstellingenOvertuigende offertes schrijvenSpeeches voor leidinggevendenVerkoopteksten voor makelaars

PRAKTISCHE INFORMATIE

LOCATIE:

Moermanskkade 301, 1031 BC Amsterdam

DEELNEMERS:

Maximaal 8

INVESTERING::

485 per persoon

JOIN NOW!
BEL MAIL