Wil je als bedrijf de bestaande klantenkring uitbreiden, je omzet verhogen of een nieuwe dienst in de markt zetten? Dan is een vindbare website stap één. Bungelen jouw pagina’s nog ergens op plek vierhonderd zoveel in de zoekresultaten? Dan kunnen goede SEO-teksten je helpen. Ze geven Google de nodige handvatten om een website te indexeren en helpen klanten om voor jouw dienst of product te kiezen.

Klanten voor je winnen

Creativiteit, enthousiasme en overtuigingstechnieken mogen nooit ontbreken in goede SEO-teksten. Natuurlijk zijn techniek en zoekwoorden belangrijk. Maar je hebt niets aan hordes bezoekers op de website als zij vervolgens geen interesse tonen in je diensten of producten. Om klanten voor je te winnen, heb je overtuigingstechnieken nodig, een vleugje verkooppsychologie en user experience (UX). Ons tekstbureau helpt je daar graag mee.

 

Gratis proeftekst aanvragen

Kom in beeld met goede SEO-teksten

Voor de grap wordt weleens gezegd dat de tweede pagina van Google de beste plek is om een lijk te verbergen. Er komt geen hond. Cijfers onderbouwen die stelling wel enigszins. Zo’n 80% van alle Googelaars (is dat een woord??) blijft op de eerste pagina van de zoekresultaten hangen.

Die felbegeerde plek op pagina één van Google willen we dus allemaal. Maar zonder sterke content lukt dat niet. Vrijwel ieder marketingbureau of groot bedrijf weet hoe belangrijk goede content is. Hoe beter teksten zijn voor klanten, hoe meer Google ze waardeert. Het effect van goede webteksten en content is vaak al binnen weken zichtbaar. Zeker bij vakkundige SEO-teksten is een investering dus snel terugverdiend.

Blijf in beeld met goede UX-teksten

Succesvolle bedrijven kennen de kracht van woorden. En weten hoe ze die moeten inzetten om klanten aan zich te binden. Door de toegevoegde waarde van jouw bedrijf duidelijk te maken – en door op de radar te blijven. Een website kan er nog zo mooi uitzien: aan het einde van de dag zijn het woorden die mensen overtuigen. Dat lukt met goede UX-teksten die aansluiten bij de behoeftes van doelgroepen.

Laat jouw bedrijf nog kansen liggen op het gebied van UX- en SEO-teksten? Dan werkt ons ervaren team SEO-tekstschrijvers graag met je mee om van jouw website een succes te maken.

Met ons praten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook een vindbare website?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.