Bureautekst, tekstschrijver Amsterdam

#1 tekstbureau voor zakelijke teksten & SEO

logo-contact info@bureau-tekst.nl   | logo-nummer 020-210 10 59

De teksten op uw website zijn een belangrijke factor voor vindbaarheid in Google of andere zoekmachines. Een hoge positie in Google is belangrijk, want u wilt nieuwe klanten trekken. Vermoed ik. SEO-teksten laten schrijven? Via BureauTekst werk ik als SEO-tekstschrijver. Ik doe zoektermen-onderzoek en schrijf SEO-teksten die scoren

Waarom een SEO-tekstschrijver?

Goed voor de lezer is goed voor de zoekmachine, zo redeneert Google. Bezoekers komen met een bepaald doel naar een website. Omdat zij op zoek zijn naar een SEO-tekstschrijver bijvoorbeeld. Vinden zij niet wat zij zoeken? Dan zijn ze in één klik weer verdwenen en speuren verder. In het ergste geval via een andere zoekmachine. Voor Google is het daarom van groot belang dat de content van een website aansluit bij de zoekopdrachten van de bezoeker. Webpagina’s met de beste content, scoren hoger. Een gecertificeerde SEO-tekstschrijver kan daarvoor zorgen.

Zoekwoordenonderzoek

Een hoge positie in Google is natuurlijk leuk, maar u heeft weinig aan honderden bezoekers op uw website als zij – eenmaal aanbeland bij de contactpagina – besluiten geen klant te worden. Daarom is het nuttig een zoekwoordenonderzoek te laten doen om in kaart te brengen via welke zoekwoorden mensen op uw website terecht moeten komen. Op die manier trekt u potentiële klanten in plaats van lukrake bezoekers.

Subtiel met SEO

Heeft u goede keywords gekozen (of laten kiezen) via een zoekwoordenonderzoek? Dan is het tijd deze te verwerken in de teksten op de website. Subtiel! Goede SEO-teksten zijn geen opsomming van zoektermen maar een geoptimaliseerde, helder geschreven en leesbare tekst. Bovenal behulpzaam voor de lezer.

SEO & conversie

Waarom willen bezoekers van jouw website eigenlijk met u in zee? Een goede tekstschrijver richt teksten niet alleen op vindbaarheid, maar houdt ook rekening met conversie; het omzetten van bezoekers in klanten. Zulke SEO-teksten overtuigen, mede dankzij een goede call-to-action. Dit laatste is belangrijk op iedere webpagina, van homepage tot contactformulier. Zodat bezoekers overgaan tot actie.

SEO-tekstschrijver BureauTekst

Overweegt u om SEO-teksten te laten schrijven door een professionele SEO-tekstschrijver? Zodat uw website gegarandeerd beter vindbaar wordt? Of wilt u bestaande teksten laten optimaliseren voor SEO? Bij BureauTekst kunt u terecht voor:

  • Zoekwoordenonderzoek
  • SEO-teksten door een ervaren en gecertificeerde SEO-tekstschrijver
  • Slimme SEO-teksten inclusief goede koppen, metatitles en metadescriptions
  • SEO-optimalisatie van bestaande teksten
  • een SEO-tekstschrijver met bewezen SEO-resultaten

 

Wilt u ook SEO-teksten laten schrijven? BureauTekst schreef eerder de SEO-teksten voor grote bedrijven en websites zoals Neckermann, Keuken Kampioen en DrukwerkMAX. 

Ik wil ook scoren met SEO!