Bureautekst, tekstschrijver Amsterdam

#1 tekstbureau voor zakelijke teksten & SEO

logo-contact info@bureau-tekst.nl   | logo-nummer 020-210 10 59

Wilt u ook (SEO-)teksten of andere zakelijke content laten schrijven? Zoekt u een freelance- of interim-redacteur? Bij BureauTekst kunnen bedrijven terecht voor de volgende diensten:

Tekstschrijver

Professionele teksten zijn afgestemd op hun doelgroep. Deze teksten hebben de juiste toon, zijn origineel, brengen de boodschap duidelijk over en lezen als een trein. Heeft u zakelijke teksten nodig zoals blogs, een persbericht of e-Book? Via BureauTekst schrijf ik zakelijke teksten voor bedrijven, marketingbureaus en (online)magazines.

SEO-tekstschrijver

SEO-teksten op websites zijn een belangrijke factor voor vindbaarheid in Google of andere zoekmachines. Een hoge positie in Google is belangrijk, want u wilt nieuwe klanten trekken. (Vermoed ik zomaar.) Als SEO-tekstschrijver doe ik zoekwoordenonderzoek en schrijf strategische en aantrekkelijke SEO-teksten voor bedrijven. Bestaande teksten laten optimaliseren naar SEO-teksten is ook mogelijk.

Interim-redacteur

Tijdelijk een interim-redacteur nodig? Bijvoorbeeld omdat een vaste medewerker met verlof is? Als ervaren redacteur kan ik direct bijspringen op redacties van (online-)magazines en tijdschriften.

Zakelijk blogger & columnist

Om als bedrijf meer klanten te trekken en een hogere omzet te generen, is het belangrijk dat u bij uw doelgroep op het netvlies gegrift staat. Zakelijke blogs zijn daarvoor een uitstekend middel en genereren bovendien veel leads naar uw website. Vanuit BureauTekst schrijf ik SEO-blogs die zorgen voor vindbaarheid en conversieverhoging van websites. Naast zakelijke blogs schrijf ik regelmatig blogs en columns voor (online-)magazines.

Eindredacteur

Als bedrijf wilt u – via alle kanalen die u gebruikt – professionaliteit uitstralen. Daarom is het belangrijk zakelijke teksten zonder fouten de deur uit te doen. Zijn de teksten op uw website stoffig en saai? Moet een artikel worden ingekort? Kloppen taal en spelling niet? Vanuit BureauTekst redigeer of herschrijf ik snel en zorgvuldig ieder verhaal. In duidelijke taal.

Schrijf mijn teksten ook!