BureauTekst > Testimonials > Erwin Schaapman

Erwin Schaapman

13 april 2017 | BY lamperdesign
Schiphol & Data Direction
"Het contentteam op Schiphol had eind 2016 dringend versterking nodig. We waren druk bezig met het vernieuwen van Schiphol.nl en zaten middenin een eindsprint. De luchthaven had in die tijd 14 verschillende websites. Die moesten allemaal opgaan in één platform. Vooral voor de B2B webpagina’s moest nog een heleboel gebeuren. Maar waar vind je dan een goede tekstschrijver die acuut kan bijspringen voor zo’n grote en complexe klus? We zijn online gaan zoeken en kwamen uit bij Marlene van BureauTekst. Op dinsdagavond hielden we een gesprek met haar, op woensdagochtend zat ze de eerste teksten te tikken. Het was top om iemand in het contentteam te krijgen die direct de mouwen opstroopt en aan de slag gaat."

“Het contentteam op Schiphol had eind 2016 dringend versterking nodig. We waren druk bezig met het vernieuwen van Schiphol.nl en zaten middenin een eindsprint. De luchthaven had in die tijd 14 verschillende websites. Die moesten allemaal opgaan in één platform.

Vooral voor de B2B webpagina’s moest nog een heleboel gebeuren en we hadden nog maar een paar weken. Maar waar vind je een goede tekstschrijver die acuut kan bijspringen voor zo’n grote en complexe klus? We zijn gaan zoeken en kwamen uit bij Marlene van BureauTekst. Op dinsdagavond hielden we een gesprek met haar, op woensdagochtend zat ze de eerste teksten te tikken. Het was top om iemand in het team te krijgen die direct de mouwen opstroopt en aan de slag gaat.

Natuurlijk is het altijd wennen op een nieuwe werkplek. Wie is wie? Waar moet je zijn? Dat soort dingen moet je even weten. Maar Marlene vond haar weg wel. Ze ging zelf op pad en checkte altijd of de dingen kloppen die ze schreef. Heel prettig. Als teamplayer was ze een sterke aanvulling. Toen de nieuwe website live was, hadden we nog een groot project op de plank liggen. Schiphol Tomorrow, een website over alle bouwprojecten op de luchthaven. We hebben Marlene gevraagd deze complexe klus op zich te nemen. Ze heeft zich erin vastgebeten en niet losgelaten tot de site live ging.

 

BEL MAIL