BureauTekst > Testimonials > Youri van Heek

Youri van Heek

13 april 2017 | BY lamperdesign
Smart Internet Media
"Sinds ongeveer een half jaar schrijft BureauTekst linkbuilding-artikelen, persberichten en webteksten voor de klanten van Smart. Online marketeer Youri van Heek kende BureauTekst al uit de tijd waarin hij als zelfstandige werkte. “Ik heb de mensen hier aangeraden eens met Marlene, de eigenaresse te praten. Ze zochten iemand voor goede teksten die goed vindbaar zijn, unieke content. Marlene weet wat een goede tekst maakt. Inclusief meta descriptions en pagina titels. Veel content leveren, betekent ook met grote regelmaat om tafel om onderwerpen door te nemen. Het fijne aan de samenwerking met BureauTekst is juist dat ik nooit veel woorden nodig heb. De tekstschrijvers zijn erg goed in hun vak en opgeleid in SEO. Als ik wat zoekwoorden doorgeef, bouwen zij er iets omheen. En dat zien de klanten terug. Zoek maar eens op houten jaloezieën. Dan stuit je direct op doehetbudget.nl, een van onze klanten.”

“Sinds ongeveer een half jaar schrijft BureauTekst linkbuilding-artikelen, persberichten en webteksten voor de klanten van Smart. Online marketeer Youri van Heek kende BureauTekst al uit de tijd waarin hij als zelfstandige werkte. “Ik heb de mensen hier aangeraden eens met Marlene, de eigenaresse te praten. Ze zochten iemand voor goede teksten die goed vindbaar zijn, unieke content. Marlene weet wat een goede tekst maakt. Inclusief meta descriptions en pagina titels.

Veel content leveren, betekent ook met grote regelmaat om tafel om onderwerpen door te nemen?  Het fijne aan de samenwerking met BureauTekst is juist dat ik nooit veel woorden nodig heb. De tekstschrijvers zijn erg goed in hun vak en opgeleid in SEO. Als ik wat zoekwoorden doorgeef, bouwen zij er iets omheen.

En dat zien de klanten terug. Zoek maar eens op houten jaloezieën. Dan stuit je direct op doehetbudget.nl, een van onze klanten.”

BEL MAIL