Je hebt verstand van techniek. Maar hoe zit het eigenlijk met je schrijftechniek? Die heb je namelijk steeds harder nodig als je jouw bedrijf onder de aandacht wil brengen. Met een zakelijk blog bijvoorbeeld. Levert meer op dan je denkt.

Bij BureauTekst schrijven we ze voor veel klanten. Maar eigenlijk willen we dat je het zelf ook kunt. Omdat we weten hoe leuk en eenvoudig het is om klanten binnen te halen met een goed geschreven blog. Kwestie van de juiste tips en trucs kennen.

Blog jouw bedrijf onoverwinnelijk

Zakelijk bloggen is slim. Google houdt van blogs. Om preciezer te zijn: van bedrijven die zichzelf op verschillende manieren in de online kijker spelen. Juist als je schrijft over onderwerpen waar maar weinig mensen iets vanaf weten, kun je razendsnel stijgen in de zoekresultaten. Als je een technisch bedrijf hebt, of er werkt, is de kans klein dat je veel concurrentie hebt. Is watersnijden bijvoorbeeld jouw vakgebied? Desktop as a Service, minihijskranen of parkeeroplossingen? Schrijf jezelf naar de top van je branche. Na deze eendaagse schrijftraining kost het je amper nog moeite.

Een dag vol:

  • Praktisch zoekwoordenonderzoek
  • Schrijftechnieken- en tips
  • Branding
  • Beïnvloeding- en overtuigingstechnieken
  • (Eigen) voorbeelden
  • Do’s en don’ts

Maak je werk makkelijker

Was jij vroeger die leerling die altijd een onvoldoende kreeg voor opstellen op school? Grote kans dat je weinig voelt voor het bijhouden van een zakelijk blog. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. Bloggen kun je leren. Ook als je denkt dat je beter bent met techniek. Als je enthousiast kunt vertellen over je werk, kun je ook bloggen. Meer dan de moeite waard, want je zult zien dat je steeds meer bezoekers naar je website trekt, en dat een steeds groter deel daarvan ook klant wordt.

Handig om te weten

We geven de trainingen bij ons tekstbureau in Amsterdam-Noord. Je auto parkeer je gratis voor de deur, de bus naar Amsterdam Centraal stopt om de hoek. Voor 595 euro exclusief btw krijg je van ons een heerlijk verzorgde trainingsdag waarin je jezelf gaat verbazen. Je gaat namelijk een topblog schrijven. Zo eentje waarvan je niet wist dat je het in je had. En daarna? Na deze training schud je ze uit je mouw.

Het is een incompany-schrijftraining. Mail je wensen, dan antwoorden wij met een offerte op maat.

Over BureauTekst

We schrijven overal en komen overal. Hoe “moeilijker” het bedrijf, hoe leuker hoe de tekstschrijvers en eindredacteur van BureauTekst het vinden om de diensten of producten aantrekkelijk te maken voor klanten.

Maandelijks schrijven we de blogs voor een heleboel bedrijven binnen de techniek of automatisering. Vaak bedrijven waar medewerkers of ondernemers het gevoel hebben dat er weinig interessants te vertellen valt, terwijl klanten ervan watertanden om een kijkje achter de schermen te krijgen. Naast het schrijven van zakelijke blogs, geven onze ervaren schrijftrainers er ook les in.

Een eenmalige investering, waarna je eenvoudiger dan ooit nieuwe klanten en nieuwe klussen trekt.

Wil je iets anders weten?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.