Een speech is niet zomaar een moment, het is een kans om te laten zien wie je bent en te laten merken dat jij weet waarover je het hebt. Onmisbaar op de werkvloer, tijdens een congres of op een ander belangrijk moment in je carrière. Als jij begint te praten kunnen de bullshitbingokaarten aan de kant. Jij zegt waar het op staat. Zeker als je de schrijftraining ‘Speeches voor leidinggevenden hebt gevolgd.’

Spreken begint bij schrijven

Overtuigend spreken begint bij schrijven. BureauTekst helpt je daarbij. Na deze training pak jij je luisteraars in zonder dat ze het in de gaten hebben. Iedereen kan het, als je de slimme trucs en overtuigingstechnieken kent. Pak je publiek in met een sterk en persoonlijk verhaal, formuleer je boodschap helder en stuur ze naar huis met een goed gevoel. Zelfs als je geen goed nieuws te melden hebt.

Een dag vol:

  • Schrijftechnieken
  • Tips voor speeches
  • Opbouw verhalen
  • Tone of voice
  • Do’s en don’ts

Veel leidinggevenden denken dat moeilijkdoenerij bij hun baan hoort. Onzin. Je werk wordt een stuk leuker als je op een simpele en persoonlijke kunt uitleggen wat je doet en waarvoor je staat. Moet je wel durven natuurlijk. In deze eendaagse schrijftraining maken we van jou een ware speechmaster. Een dag keihard aan de slag – daarna ben je meer waard. Als leidinggevende, als schrijver én als spreker.

Maak jouw werk makkelijker

Er zijn maar weinig mensen die zich verheugen op het geven van een speech. Maar als je weet dat je een ijzersterkte tekst hebt, sta je al een stuk steviger in je schoenen. Een tekst waarvan je precies weet hoe je publiek reageert. Wel zo prettig als mensen ingespannen luisteren als je een stilte laat vallen en lachen als je een grap maakt. Waarschuwing: er bestaat zelfs een kans dat je speechen leuk gaat vinden.

Handig om te weten

Ting ting ting! We geven de schrijftraining ‘Speeches voor leidinggevenden’ bij ons tekstbureau in Amsterdam- Noord. Je auto parkeer je gratis voor de deur, de bus naar Amsterdam Centraal stopt om de hoek.

Voor 595 euro exclusief btw krijg je een training die ervoor zorgt dat je als leidinggevende nooit met je mond vol tanden staat. En voor diezelfde mond verzorgen wij uiteraard een heerlijke lunch, drankjes en lekkers.

Het is een incompany-schrijftraining. Mail je wensen, dan antwoorden wij met een offerte op maat.

Over BureauTekst

Bij BureauTekst in Amsterdam-Noord schrijven we met regelmaat speeches voor leidinggevenden, onder andere voor Schiphol en andere bedrijven en organisaties. Dat betekent dat we ons niet hoeven te vervelen, want er wordt wat afgepraat bij bedrijven. Wekelijks verdiepen we ons met liefde in personen en bedrijven om prachtige betogen op papier te zetten. Maar als je regelmatig moet speechen, is het ook handig om het zelf te kunnen. Onze tekstschrijvers en eindredacteur werken ook als schrijftrainers, dus helpen je daarmee graag op weg.

Wil je iets anders weten?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.