Dieuwertje Rijlaarsdam

Tekstschrijver

Dieuwertje wordt blij van dingen maken. Het liefst met woorden, maar anders is eten ook goed. Wat ze graag op het menu ziet staan? Diversiteit! Een smaaksensatie van verschillende soorten klanten en teksten laat haar schrijvershart sneller kloppen. Dieuwertje vindt het een uitdaging ieder bedrijf een tekst voor te schotelen die past bij de wensen van de klant én die lekker leest. Vooral informele, catchy teksten zijn haar ding. De kers op de taart is het uiteindelijke eindproduct zien.

Dieuwertje krijgt niet alleen een kick van een creatieve tekst. Ook van een zweterige sessie krachttraining en avontuur in de natuur schiet haar adrenalineniveau omhoog. Een waanzinnig berglandschap op reis maakt haar zielsgelukkig. En het geeft nog stof tot schrijven ook!

Creatieve verleidende teksten
Wensen van de klant begrijpen
Nauwkeurig werken

Diana Koning

Diana, onze heldin met de pen. Of het toetsenbord. Op de basisschool was ze al de beste van de klas in taal. Een geboren schrijfster dus! Ze is super georganiseerd en precies. Nog nooit hebben we haar kunnen betrappen op een taalfout. En de eisen van de klant weet ze altijd om te zetten naar een kwalitatieve tekst. Ook niet onbelangrijk: van Diana kun je altijd op aan. Deadline is deadline en afspraken komt ze trouw na. Informatieve teksten schrijven vindt ze het allerleukst. En dan vooral waarbij ze ingewikkelde materie moet omzetten in begrijpelijke taal.

Diana heeft een nagellakverzameling waar je u tegen zegt. Wat 10 jaar geleden begon met 2 potjes is uitgegroeid tot kasten vol! Blauw, groen en paars zijn haar favoriete kleuren. Wat haar zo fascineert aan nagellak? De vrolijke kleuren en de eindeloze mogelijkheden waarmee je je nagels kunt versieren. Ze hield er zelfs een nagellakblog op na.

Creatieve verleidende teksten
Wensen van de klant begrijpen
Nauwkeurig werken