BureauTekst > Over ons > Ons team

Marlène Rooseman

Tekstschrijver & eigenaar

Na een hbo-opleiding aan de politieacademie droeg ik tien jaar lang – gehuld in blauw en goud – mijn steentje bij aan de veiligheid van de Amsterdamse straten. Eerst als agent, later maakte ik een overstap naar crisiscommunicatie en redactiewerk.

Als ik terugkijk op mijn carrière tot nu toe, is interactie met mensen altijd de hoofdmoot geweest. Als hoofd communicatie was ik onder andere betrokken bij de abdicatie van Willem-Alexander en de nucleaire top in Nederland.

Na politie Amsterdam sloeg ik mijn eigen weg in, met BureauTekst als resultaat. Met vijf tekstschrijvers en een eindredacteur weten steeds meer bedrijven en bureaus ons te vinden voor een samenwerking.

Iedere dag weer geniet ik met volle teugen van wat we doen en bereiken. Hoewel ik nu directeur ben (ik moet nog steeds wennen aan die term) probeer ik zo veel mogelijk mee te schrijven. Want dat blijft toch goud.

Diana Koning

Tekstschrijver

Al mijn hele leven ben ik gek op taal en schrijven. Het was dan ook geen verrassing dat ik Communicatie- en Informatiewetenschappen ging studeren. Na deze bachelor specialiseerde ik me verder door middel van de master Journalistiek. Tijdens mijn opleiding heb ik veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de meest uiteenlopende vraagstukken – van de redenen dat mensen bepaalde nieuwsberichten wel en andere juist niet aanklikken tot hoe berichtgeving invloed heeft op de beurskoersen van grote bedrijven.

Toch wist ik van het begin af aan dat ik het allerliefst zelf zou schrijven. Na de studie begon ik dan ook een blog over mijn andere grote passie: nagellak en nail art. Nu krijg ik bij BureauTekst de kans om daar nog veel meer onderwerpen aan toe te voegen. Waar een tekst ook over gaat: mijn hart ligt bij het schrijven ervan!

Ook met ons samenwerken aan winstgevende teksten?

Neem direct contact op.

Stuur ons een mailtje!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BEL MAIL