Je eigen contentspecialist

Eenmalig een tekst laten schrijven is leuk, maar met regelmatig nieuwe content behaal je pas echt resultaat. Ons team tekstschrijvers fungeert als een extern contentteam. Je neemt een vast aantal uren per maand. Kies bijvoorbeeld voor een vast aantal blogs per maand, laat een whitepaper schrijven of ga voor inspirerende posts op LinkedIn.

  • Een eigen ervaren contentspecialist
  • Vast aantal uren per maand
  • Contentkalender: Werken in routines

Dit gaan we doen

Van corporates tot cheeky start-ups: ook voor jouw merk maken we een partnerschap op maat. Om tot resultaten te komen, gaan we voor langdurige commitment. Hier kun je op rekenen:

  • Contentstrategie gericht op je doelgroep
  • Contentkalender met blogs, whitepapers en social posts
  • Wekelijkse updates en maandelijkse meetings

Klaar voor een beetje commitment? Neem contact op en we vertellen je alles over onze partnerships.

Samenwerken met BureauTekst

Content partnership – 12 uur

Wat er mogelijk is binnen 12 uur per maand

✅ Tarief: €1.380 per maand

✅ Contentstrategie

✅ Contentkalender

✅ 1x artikel per week

✅ 1x social post per week

✅ Wekelijkse update en maandelijkse meetings

Content partnership – 24 uur

Wat er mogelijk is binnen 24 uur per maand

✅ Tarief: €2.760 per maand

✅ Contentstrategie

✅ Contentkalender

✅ 1x artikel per week

✅ 2x social post per week

✅ 1x hero content per maand (whitepaper, interview etc.)

✅ Wekelijkse update en maandelijkse meetings

Hoeveel uur moet ik minimaal afnemen met een content partnership?

Hoe meer uur je afneemt, hoe meer impact we kunnen maken met content. Veel van onze klanten nemen zo’n 24 uur per maand af. Met 12 uur per maand kunnen we ook al een mooie start maken. Daarmee bedenken we bijvoorbeeld een contentstrategie, en schrijven we elke maand enkele blogs en social posts.

Hoe vullen jullie een content partnership in?

We brengen de content van jouw merk in kaart en zien zo precies waar er kansen liggen. We overleggen de opties met je en creëren zo een plan op maat. Dat plan staat niet muurvast. Wil je na een maand toch een whitepaper in plaats van een blog? Of heb je advertentieteksten nodig? Dan kan dat!

Doen jullie ook aan online marketing?

En of! We wonen en werken samen met online marketing bureau Whello in Amsterdam. Samen zetten we jouw marketingverhaal om in een concrete boodschap die via het juiste kanaal bij jouw klant terecht komt.

Wat maakt BureauTekst uniek?

BureauTekst biedt bedrijven de voordelen van alle content diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende webtekst door de samenwerking met onze SEO’er. En we halen meer uit social campagnes omdat ook onze designer betrokken is.

Hoe weet ik of de teksten die ik krijg bij mijn bedrijf passen?

Voordat wij onze fantasie op jouw (bedrijfs-)teksten loslaten, bespreken we alle ins en outs van jouw onderneming. En ook welke tone of voice daarbij past. Het is tenslotte jouw identiteit die wij op papier zetten. Als we de eerste opzet van een tekst af hebben, sturen we die naar je op voor een feedbackronde. Zo kunnen we nog dingen aanpassen, als dat nodig is. Als je gelijk een halleluja-gevoel hebt, zijn we natuurlijk helemaal blij.

Even babbelen?