Kies voor een extern contentteam

Eenmalig een tekst laten schrijven is leuk, maar met regelmatig nieuwe content behaal je pas echt resultaat. Ons team tekstschrijvers fungeert ook als extern contentteam. Je neemt een vast aantal uren per maand af en kunt die inzetten hoe je zelf wilt. Besteed bijvoorbeeld al je socialmedia uit, kies voor een vast aantal blogs per maand of maak in samenwerking met onze contentspecialisten een compleet contentplan.

  • Vast aantal uren per maand
  • Een eigen copywriter
  • Werken in routines

Dit gaan we doen

Of je zelf nog na hoeft te denken over je content? Bijna niet. We maken samen met jou een compleet plan dat past bij je bedrijf, doelgroep en doelstellingen. Dat gaat zo in zijn werk.

  • Contentstrategie maken
  • Zoekwoordonderzoek doen
  • Contentkalender opzetten
  • Content creatie
  • Resultaten monitoren

Kennismaking

Strategie

Eerste concept

Feedback

Oplevering

Even babbelen?

Hoeveel uur moet ik minimaal afnemen met een content partnership?

Hoe meer uur je afneemt, hoe meer impact we kunnen maken met content. Veel van onze klanten nemen zo’n 20 uur per maand af. Met 10 uur per maand kunnen we ook al een mooie start maken. Daarmee bedenken we bijvoorbeeld een contentstrategie, en schrijven we elke maand enkele blogs en social posts.

Hoe vullen jullie een content partnership in?

We brengen de content van jouw merk in kaart en zien zo precies waar er kansen liggen. We overleggen de opties met je en creëren zo een plan op maat. Dat plan staat niet muurvast. Wil je na een maand toch een whitepaper in plaats van een blog? Of heb je advertentieteksten nodig? Dan kan dat!

Doen jullie ook aan online marketing?

En of! We wonen en werken samen met online marketing bureau Whello in Amsterdam. Samen zetten we jouw marketingverhaal om in een concrete boodschap die via het juiste kanaal bij jouw klant terecht komt.

Wat maakt BureauTekst uniek?

BureauTekst biedt bedrijven de voordelen van alle content diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende webtekst door de samenwerking met onze SEO’er. En we halen meer uit social campagnes omdat ook onze designer betrokken is.

Hoe weet ik of de teksten die ik krijg bij mijn bedrijf passen?

Voordat wij onze fantasie op jouw (bedrijfs-)teksten loslaten, bespreken we alle ins en outs van jouw onderneming. En ook welke tone of voice daarbij past. Het is tenslotte jouw identiteit die wij op papier zetten. Als we de eerste opzet van een tekst af hebben, sturen we die naar je op voor een feedbackronde. Zo kunnen we nog dingen aanpassen, als dat nodig is. Als je gelijk een halleluja-gevoel hebt, zijn we natuurlijk helemaal blij.