Klaar voor een opknapbeurt?

Strakker, leesbaarder en zonder nutteloze toevoegingen. BureauTekst heeft een ster van een eindredacteur in huis die elke tekst weet te restaureren tot een pareltje. Hier kun je aan denken bij eindredactie.

  • Herschrijven wanneer de inhoud niet commercieel of zakelijk genoeg is
  • Redigeren door te kijken naar de leesbaarheid, stijl en uniformiteit
  • Corrigeren met een strenge controle op spelling, grammatica en stijlbreuken

Ik wil advies over mijn schrijfstijl

Schrijf je zelf je webteksten en wil je graag advies over hoe het beter zou kunnen? Laat onze eindredacteur ernaar kijken. Ze kan je precies vertellen hoe je jouw teksten beter maakt. Ze doet eindredactie, of geeft je een schrijftraining met handige schrijftips.

Kennismaking

Strategie

Eerste concept

Feedback

Oplevering

Even babbelen?

Doen jullie ook aan online marketing?

En of! We wonen en werken samen met online marketing bureau Whello in Amsterdam. Samen zetten we jouw marketingverhaal om in een concrete boodschap die via het juiste kanaal bij jouw klant terecht komt.

Wat maakt BureauTekst uniek?

We kunnen een boek vullen met de vage taal die we als tekstbureau tegenkomen. Wil je opvallen als bedrijf? Gooi dan die bullshit-bingo de deur uit en zorg voor communicatie en content waar klanten blij van worden. BureauTekst zet woorden aan het werk en brengt jouw merk zo tot leven. Het resultaat? Je trekt de juiste klanten aan en overtuigt ze dankzij krachtige boodschappen van jouw meerwaarde.

Voor wie werken jullie?

We schrijven voor grote en middelgrote bedrijven in werkelijk iedere branche. Bekende namen zijn Visma | YouServe, HG, TintelTuin, fashionmerk MAIUM, Port of Amsterdam en Sunweb. Inmiddels hebben we ervaring met ieder onderwerp. Zo tikken we voor makelaars, de zorg, SaaS-bedrijven, modemerken en HR.

 

 

Wat als ik niet tevreden ben over jullie werk?

Dan hebben wij de antidepressiva klaarliggen. Nee grapje. Wij proberen natuurlijk alles in één keer goed op papier te zetten. Maar je hebt altijd een feedbackronde om te zorgen dat jouw teksten aan al je wensen voldoen.

Kan ik ook een offerte op maat krijgen?

In principe krijg je die altijd. We hebben wel een prijslijst, maar de meeste klanten passen niet in een standaard confectiepak. Daar bespreken we een opdracht altijd vooraf en sturen je een offerte of prijsopgave. Je weet dus al van tevoren wat je kwijt bent. Als het in de praktijk meer werk blijkt te zijn dan ingeschat of opgegeven, overleggen we. Een uurtje links of rechts doen we niet moeilijk over, volle dagen wel. Maar ook dan kom je nooit voor verrassingen te staan.