Intersport Twinsport valt op met frisse vacatureteksten

De uitdaging

Intersport maakt een transformatie naar een jonger, frisser bedrijf met veel mogelijkheden. De nieuwe website staat vol met teksten in een jonge, informele schrijfstijl. De bestaande vacatureteksten zijn niet meer passend. Ze zijn standaard, zitten vol afstandelijke taal en laten niet goed zien wat werken bij Intersport Twinsport concreet inhoudt. Tijd voor een opfrisbeurt.

De aanpak

Tijdens een online brainstorm bepalen we wat Intersport Twinsport wil uitstralen naar potentiële medewerkers. De conclusie? De teksten moeten plezier uitstralen en mogen een sportief randje hebben. Copywriter Dieuwertje mag los met grappige verwijzingen richting sporten. Daarnaast moeten de teksten te gebruiken zijn voor meerdere vestigingen en moet de slogan ‘Maak van je werk een sport’ terugkomen.

Zo deden we dat

  • Samen brainstormen
  • Inlezen in functies
  • Creatieve haakjes bedenken
  • Reviewen
  • Originele teksten schrijven

Sneak peek van het resultaat

Intersport Twinsport kan weer even vooruit met meer dan twintig frisse vacatureteksten. Hiernaast zie je een glimp van het resultaat.

Meer verrassende vacatureteksten zien? Dat kan! We schrijven zowel luchtig als zakelijk. Voor ICT-bedrijven, maar ook voor de zorg.

De focus lag op

  • Creatieve haakjes bedenken
  • Teksten schrijven die tot de verbeelding spreken
  • De juiste kandidaten aanspreken

Verkoopspecialist outdoor in Amsterdam

In een omgeving vol bossen, bergen en ongerepte natuur ben jij op je best. Grote kans dat jij je op de outdoorafdeling van onze winkel in Amsterdam ook helemaal op je plek voelt. Als verkoopspecialist outdoor ben jij de rots in de branding voor klanten met vragen op dit vlak. Met een rugzak aan kennis over uiteenlopende outdoorproducten weet jij precies wat zij nodig hebben.

Of ze nu gaan kamperen, hiken of bergbeklimmen. Dankzij jouw professionele advies kunnen zij met een veilig gevoel op pad.

Mooie woorden

Na een korte brainstorm met het team van Intersport Twinsport was de richting mij meteen helder. Het was een feestje om de standaard vacatureteksten om te toveren tot creatieve, heldere teksten die beter passen bij het bedrijf.

Dieuwertje, Copywriter bij BureauTekst

Even babbelen?