Woningteksten die staan als een huis

Gelegen op een royaal perceel. Gaaap! Hoe vaak we deze makelaarsklassieker al niet gehoord hebben. Dat kan toch veel spannender? Bij BureauTekst hebben we één motto: alle clichés de deur uit. Ook als het om Fundateksten gaat. Als we je er eenmaal op wijzen, is Funda namelijk een grote clichébingo.

We hebben een blog met de leukste lessen uit 100+ Funda-teksten gewijd aan dit onderwerp.

Van Fundatekst naar beleving

Onze tekstschrijvers schrappen alle nietszeggende taal en nemen de lezer mee het huis in. Door te focussen op de beleving van de koper wordt de lezer zo een woningtekst in getrokken. Plan die bezichtiging maar vast in!

Natuurlijk kennen we de snelheid van de huizenmarkt. Daar hebben we onze tiksnelheid op aangepast. We leveren onze Fundateksten dan ook extra snel.

Zelf Fundateksten schrijven?

Heb je een creatieve blik en vind je het leuk om een standaardtekst te verbouwen tot een verrassende woningtekst?

Onze copywriters vertellen je tijdens een praktische workshop precies hoe zij aan de slag gaan, delen trucjes om origineel te schrijven en spelen een gezellig potje clichébingo met je. Tussendoor oefen je net zo lang tot die verrassende woningtekst zo je toetsenbord uit rolt. Kost je maar een paar uur en levert je oneindig veel leuke teksten op.

Analyse

Strategie

Kalender

Schrijven

Maandelijkse meet

Even babbelen?

Wat maakt BureauTekst uniek?

BureauTekst biedt bedrijven de voordelen van alle content diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende webtekst door de samenwerking met onze SEO’er. En we halen meer uit social campagnes omdat ook onze designer betrokken is.

Ik heb mijn woningteksten heel snel nodig, kan dat?

Zeker! Onze copywriters gaan voor woningteksten in een tweede versnelling. Als jij alle informatie snel paraat hebt, vind je de Fundatekst zo in je inbox.

Wat maakt jullie Fundateksten zo uniek?

Onze copywriters laten alles wat standaard is los. Weg met die standaard alinea’s per verdieping en toedeloe saaie makelaarstaal. Met een tekst die is geschreven voor de koper in plaats van voor het huis halen we het beste uit iedere woning.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Stuur even een mailtje, dan laten we een voorbeeld zien.

Wat moet ik aanleveren als ik een Fundatekst laat schrijven?

Zoveel mogelijk! Foto’s van de binnen- en buitenkant geven een goed beeld van de woning en een korte toelichting met alle bijzonderheden vinden we ook fijn. Is er een video van het huis? Die bekijken we ook graag even.

Hoe zorgen jullie ervoor dat de woningtekst bij mijn bedrijf past?
Voor we gaan schrijven bespreken we wat je wensen zijn. Wat maakt jouw bedrijf uniek, wie is je doelgroep en wat voor huizen verkoop je? Ook bespreken we de tone of voice: de manier waarop we de lezer aanspreken.

Doen jullie ook aan online marketing?

En of! We wonen en werken samen met online marketing bureau Whello in Amsterdam. Samen zetten we jouw marketingverhaal om in een concrete boodschap die via het juiste kanaal bij jouw klant terecht komt.