Vacaturetekst-clichés

Een spin in het web? Lekker laten hangen. En een teamplayer? Die stel je maar op in je korfbalteam. Vacatureteksten hangen aan elkaar van de clichés. Voor je het weet heb je exact dezelfde tekst online staan als je concurrenten. Saai! Met een originele vacaturetekst val je op tussen je concurrenten.

Overtuigende vacatureteksten

Onze tekstschrijvers dompelen zich helemaal onder in jouw bedrijf en vakgebied. Wat maakt werken bij jouw bedrijf zo leuk en waarom willen jouw werknemers nooit meer weg? We tikken vacatureteksten waar je potentiële werknemers van gaan glimlachen.

Dit doet een écht overtuigende vacaturetekst:

  • Je trekt de juiste sollicitanten
  • Je werkt aan een sterk werkgeversmerk
  • Je schetst een helder beeld van de functie

Analyse

Strategie

Kalender

Schrijven

Maandelijkse meet

Maak werk van je recruitmentmarketing

Met alleen een flitsende tekst ben je er nog niet. Je wilt dat de juiste sollicitanten zich melden. Als onderdeel van marketingbureau Whello zijn wij gespecialiseerd in recruitment marketing. Je vacature wegmoffelen op plek 490 op Indeed werkt namelijk niet. Met een geniale tekst en een goede online marketing strategie hengel je de juiste kandidaat snel binnen.

Even babbelen?

Wat maakt jullie vacatureteksten anders?

Onze copywriters laten alles wat standaard is los. We zetten jouw potentiële werknemers op een groot podium en passen onze teksten daarop aan. Waarom is het zo’n feest om bij jouw bedrijf te werken? Met de juiste invalshoek spreken we precies de goede kandidaten aan. We maken jouw openstaande functie onweerstaanbaar. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Stuur even een mailtje, dan laten we een voorbeeld zien.

Wat is er onmisbaar in een goede vacaturetekst?

Op nummer één: gewonemensentaal. Maak je tekst niet onnodig ingewikkeld met allerlei omslachtige termen. Taal uit je vakgebied kun je natuurlijk wel gebruiken. Verder is een goede functieomschrijving met de precieze taken die bij de baan horen onmisbaar. Ook moet de werksfeer doorsijpelen in de hele vacature. Zo spreek je precies de juiste mensen aan. Met een creatief sausje van onze tekstschrijvers lijkt jouw vacature op geen enkele andere vacature.

Kunnen jullie ook helpen met recruitmentmarketing?

Dat pakken we graag samen met onze marketingcollega’s van Whello op. We bedenken een strategie, creëren een sterke recruitmentcampagne, schrijven vacatureteksten en zorgen er vervolgens voor dat jouw aankomende werknemers de vacatures zien.