Meer klanten door blogs

Jep. Nieuwe klanten krijg je niet alleen met een grootse online marketingcampagne. Ook blogs helpen je om de expert binnen jouw vakgebied te worden. Door te schrijven over de onderwerpen waar jouw doelgroep iets over wil weten, bouw je een naam op.

Dit levert het je op

 • Je laat je zien als expert binnen jouw branche
 • Je vergroot je online zichtbaarheid
 • Je trekt steeds nieuwe bezoekers naar je website

Analyse

Strategie

Kalender

Schrijven

Maandelijkse meet

SEO-proof bloggen

Met het schrijven van inspirerende blogs maak je grote sprongen voorwaarts. Regelmatig informatie delen, zorgt ervoor dat je bevriend raakt met je bezoekers en dus ook met Google! Daarom schrijven onze tekstschrijvers blogs die helemaal SEO-proof zijn.

Geen dertien in een dozijn, maar juist:

 • Verhalen waar bezoekers van smullen
 • Grappig als dat mag, serieus als het moet
 • Gebaseerd op de beste zoekwoorden
 • Inclusief meta titles en descriptions
 • Inclusief suggesties voor interne links

Blogabonnement

Wij schrijven graag een los blog voor je. Maar je kúnt ook kiezen voor een continue stroom aan blogs via een maandelijks blogabonnement. Handig als je wel wilt investeren in je bedrijfsgroei, maar zelf geen tijd hebt om te schrijven.

Dat kan op verschillende manieren:

 • Jij levert onderwerpen aan, wij schrijven
 • We brainstormen samen over passende onderwerpen
 • Wij maken aan de hand van zoekwoordonderzoek een complete contentkalender, waarna we blogs tikken

Even babbelen?

Hoe weten jullie waar ik over moet bloggen?

Voor we gaan schrijven brainstormen we met jou over mogelijke onderwerpen. Jij kent je klanten tenslotte het beste. Daarnaast doen we zoekwoordonderzoek en maken we een contentkalender met onderwerpen waar bewezen naar gezocht wordt in Google.

Waarom is bloggen belangrijk?

Blogs kunnen nieuwe bezoekers naar je website trekken. Schrijf simpelweg over onderwerpen waar jouw doelgroep naar zoekt en kom in the picture met je bedrijf. SEO-geoptimaliseerde blogs zorgen er daarnaast voor dat je hoger rankt in Google en zijn waardevol om te delen via social media en een nieuwsbrief.

Doen jullie ook aan online marketing?

En of! We wonen en werken samen met online marketing bureau Whello in Amsterdam. Samen zetten we jouw marketingverhaal om in een concrete boodschap die via het juiste kanaal bij jouw klant terecht komt.

Wat maakt BureauTekst uniek?

BureauTekst biedt bedrijven de voordelen van alle content diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende webtekst door de samenwerking met onze SEO’er. En we halen meer uit social campagnes omdat ook onze designer betrokken is.

Is het niet raar als ik het schrijven van teksten uitbesteed?

Geloof ons, je bent niet de enige. Sterker nog: je bent in de minderheid als je het zelf doet. Veel bedrijven laten hun teksten schrijven. Niets is zo lastig als typen over je eigen bedrijf, diensten en mensen.