BureauTekst > Schrijftraining Funda-teksten voor makelaars

Schrijftraining Funda-teksten voor makelaars

Waar is woningzoekend Nederland nog zonder Funda? Nergens toch. Potentiële kopers klikken hun avonden vol en smullen van de brochures die jij voor ze maakt. Maar vrijwel gegarandeerd krijgen ze zulk soort dingen voorgeschoteld:

“In een rustig straatje”
“In een kindvriendelijke woonomgeving”
“Een ideale gezinswoning”
“In deze geliefde wijk”

Jakkie. Met een beetje kennis gebruik je jouw verkoopteksten veel slimmer en overtuig je klanten van een aankoop. Of je duwt ze op zijn minst over de bezichtigingsdrempel.

Verkoopteksten schrijven

Tijdens deze training leer je hoe je aantrekkelijke Funda- en verkoopteksten schrijft. En je krijgt meteen tips om je te onderscheiden als makelaarskantoor. Beloofd: daar doe je niet alleen je klanten een plezier mee. Voortaan gaat het schrijven je veel makkelijk af. Je weet onder andere hoe je de waarde van een huis benadrukt en hoe je de juiste doelgroep trekt. Je bruist weer van de creatieve ideeën en kent beïnvloedingstechnieken die bijna oneerlijk zijn, maar net niet helemaal. Hoewel… je concurrenten liggen wel een paar straten achter na deze dag.

Een training vol:

  • Unique Selling Points
  • Schrijven voor het web
  • Tekstuele beïnvloedingstechnieken
  • Sfeervol schrijven
  • Tone of voice
  • Do’s en don’ts

Maak jouw werk makkelijker

Ben je het zat om steeds dezelfde saaie teksten te tikken? Wil je weer plezier hebben in het schrijven van verkoopteksten en je eigen (toekomstige) werk makkelijker maken?

Meld je dan aan voor onze schrijftraining. Mail je wensen, dan antwoorden wij met een offerte op maat.

Handig om te weten
We geven de trainingen bij ons tekstbureau in Amsterdam, op de Houthavens. Een rustige straatje in een kindvriendelijke woonomgeving. Geintje. Investering voor deze training is €595,00 per persoon exclusief btw.

Liever Funda-teksten laten schrijven?

Onze tekstschrijvers tikken nog sneller dan de huizenmarkt gaat. Lever je foto’s aan, dan doen wij de rest! We verzekeren je van een verfrissende tekst die je woning nog meer laat opvallen. Zonder clichés en met sfeervolle beschrijvingen van iedere ruimte.

Over BureauTekst

Onze liefde voor verkoop- en Funda-teksten begon eens bij een bezichtiging. En bij de makelaar die vol afgrijzen het werk van BureauTekst aanhoorde. Hij kon geen Funda-tekst meer zien, vertelde hij. Vanaf die dag werken we samen. Onze tekstschrijvers en eindredacteur schrijven, hij verkoopt. Dat werkt. ‘En we gaan nog niet naar huis.’ 

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL