Waar is woningzoekend Nederland nog zonder Funda? Nergens toch. Potentiële kopers klikken hun avonden vol en smullen van de brochures die jij voor ze maakt. Maar vrijwel gegarandeerd krijgen ze zulk soort dingen voorgeschoteld:

“In een rustig straatje”
“In een kindvriendelijke woonomgeving”
“Een ideale gezinswoning”
“In deze geliefde wijk”

Jakkie. Met een beetje kennis gebruik je jouw verkoopteksten veel slimmer en overtuig je klanten van een aankoop. Of je duwt ze op zijn minst over de bezichtigingsdrempel.

Verkoopteksten schrijven

Tijdens deze eendaagse training leer je hoe je aantrekkelijke Funda- en verkoopteksten schrijft. En je krijgt meteen tips om je te onderscheiden als makelaarskantoor. Beloofd: daar doe je niet alleen je klanten een plezier mee. Voortaan gaat het schrijven je veel makkelijk af. Je weet onder andere hoe je de waarde van een huis benadrukt en hoe je de juiste doelgroep trekt. Je bruist weer van de creatieve ideeën en kent beïnvloedingstechnieken die bijna oneerlijk zijn, maar net niet helemaal. Hoewel… je concurrenten liggen wel een paar straten achter na deze dag.

Een dag vol:

  • Unique Selling Points
  • Schrijven voor het web
  • Tekstuele beïnvloedingstechnieken
  • Sfeervol schrijven
  • Tone of voice
  • Do’s en don’ts

Maak jouw werk makkelijker

Ben je het zat om steeds dezelfde saaie teksten te tikken? Wil je weer plezier hebben in het schrijven van verkoopteksten en je eigen (toekomstige) werk makkelijker maken? Dan hebben op de volgende data nog plek:

  • Donderdag 6 september
  • Dinsdag 6 november

Opgeven voor de schrijftraining Funda-teksten voor makelaars kan tot maximaal 10 dagen van te voren. Bij minimaal 6 deelnemers gaat ‘ie door.

Locatie: Perseusstraat 12 Amsterdam
Tijd: 10.00 – 17.00 uur.

 

Nu inschrijven

 

Liever een incompany-schrijftraining? Mail je wensen, dan antwoorden wij met een offerte op maat.

Handig om te weten
We geven de trainingen bij ons tekstbureau in Amsterdam-Noord, in de geliefde wijk Tuindorp-Oostzaan. Een rustige straatje in een kindvriendelijke woonomgeving. Geintje. Investering voor deze dag is €595,00 per persoon. Exclusief btw, inclusief lunch, gezelligheid en genoeg lekkers om een villa te vullen.

Over BureauTekst

Onze liefde voor verkoop- en Funda-teksten begon eens bij een bezichtiging. En bij de makelaar die vol afgrijzen het werk van BureauTekst aanhoorde. Hij kon geen Funda-tekst meer zien, vertelde hij. Vanaf die dag werken we samen. Onze 5 tekstschrijvers en eindredacteur schrijven, hij verkoopt. Dat werkt. ‘En we gaan nog niet naar huis.’ 

Wil je iets anders weten?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.