BureauTekst > Webteksten > Eindredactie/ eindredacteur

Eindredacteur inhuren

Bij BureauTekst gaat geen tekst over de drempel zonder dat een eindredacteur elk woord heeft gecheckt. Raar feitje: een van onze eindredacteuren leest graag achterstevoren. Zo valt de context weg en vindt ze elk foutje. Erg prettig om in huis te hebben, want zelfs de meest ervaren tekstschrijvers en redacteuren lezen over eigen typfouten heen.

Interim eindredactie

Onze eindredacteur redigeert niet alleen onze teksten, ze is ook door klanten in te schakelen. En als de teksten door haar handen zijn gegaan, zijn ze gegarandeerd beter. Strakker, leesbaarder en zonder nutteloze toevoegingen. Minder is ook echt meer voor een eindredacteur. Ben je enthousiast over de kwaliteiten van onze eindredacteur en kun je geen afscheid van haar nemen? Dan huur je haar gewoon in als interim-eindredacteur. Waarschuwing vooraf: ze is een veelvraat. Ze stopt pas met lunchen na 4 boterhammen. Desondanks heeft ze een wespentaille.

Advies schrijfstijl

Schrijf je zelf je webteksten en wil je graag advies over hoe het beter zou kunnen? Laat onze eindredacteur ernaar kijken. Ze kan je precies vertellen hoe je jouw teksten beter maakt. Met haar advies knappen je teksten enorm op. Ben je op zoek naar een uniforme schrijfstijl voor je hele bedrijf? Dan zit je bij BureauTekst ook goed. We maken een schrijfwijzer voor je waarin je afspreekt op welke manier je communiceert. Op je site, in je nieuwsbrieven en in je blogs. Zo maak je van je bedrijf een ijzersterk merk.

Onweerstaanbare schrijftrainingen

Onze eindredacteur is ook nauw betrokken bij de schrijftrainingen  die we organiseren. In een dagdeel leren we je onze beste trucs en helpen we je de tekstschrijver en de eindredacteur in jezelf te ontdekken. Wedden dat je uiteindelijk net zo van tekst gaat houden als wij? Handig in je werk én je privéleven. Want een goede openingszin is nog steeds goud waard.

Eindredacteur inhuren?
Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL