BureauTekst > Webteksten > Funda-teksten

Woningteksten die staan als een huis

Gelegen op een royaal perceel. Gaaap! Hoe vaak we deze makelaarsklassieker al niet gehoord hebben. Dat kan toch veel spannender? Bij BureauTekst hebben we één motto: alle clichés de deur uit. Ook als het om Funda-teksten gaat. Als we je er eenmaal op wijzen, is Funda namelijk een grote clichébingo. Van welke woorden we beginnen te zuchten?

  • Een gelijkvloers woonprogramma
  • Een weidse watergang
  • Fraai gelegen
  • Een gemoedelijk dorp
  • Van alle gemakken voorzien

Benieuwd naar meer lege makelaarstaal? We hebben een blog met de leukste lessen uit 100+ Funda-teksten gewijd aan dit onderwerp. 

Wij maken van een tekst een beleving

Onze tekstschrijvers schrappen alle nietszeggende taal en nemen de lezer mee het huis in. Hoe voelt het als je binnenstapt in deze villa? Wat maakt koken in deze keuken zo leuk? Wat voor mogelijkheden heeft de zolder? Door te focussen op de beleving van de koper wordt de lezer zo een woningtekst in getrokken. Plan die bezichtiging maar vast in! 

Supersnelle schrijfservice voor Funda-teksten

Natuurlijk kennen we de snelheid van de huizenmarkt. Daar hebben we onze tiksnelheid op aangepast. We leveren onze Funda-teksten dan ook in de tweede versnelling.

Zelf Funda-teksten schrijven

Heb je een creatieve blik en vind je het leuk om een standaardtekst te verbouwen tot een verrassende woningtekst? Dan is onze schrijftraining Funda-teksten schrijven misschien iets voor jou. Onze copywriters vertellen je dan precies hoe zij aan de slag gaan, delen trucjes om origineel te schrijven en spelen een gezellig potje clichébingo met je. Tussendoor oefen je net zo lang tot die verrassende woningtekst zo je toetsenbord uit rolt. Kost je maar een paar uur en levert je oneindig veel leuke teksten op. 

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL