BureauTekst > Webteksten > Interim redactie

(Eind-)redacteur of webredacteur inhuren

Heeft jouw bedrijf tijdelijk extra handjes nodig op een redactie of communicatie-afdeling? Loopt er een project met veel schrijfwerk? Dan wil je een (web)redacteur die aan een half woord genoeg heeft en direct inspringt. De redacteuren van BureauTekst ondersteunen jaarlijks tientallen bedrijven, redacties en online afdelingen.

Redacteuren bij bedrijfsleven en overheid

In ons creatieve team tekstschrijvers heeft iedereen zijn of haar eigen specialisme. Daardoor bieden wij ondersteuning bij zowel overheid als bedrijven en redacties van groot tot klein. Twee totaal verschillende klanten zijn bijvoorbeeld Schiphol en het Nationaal Archief. Bij de een ondersteunen we het contentteam, bij de ander de communicatieafdeling. Heel gevarieerd en boeiend!

Geen redactieklus te gek

Onze tekstschrijvers zijn niet alleen bevlogen over hun vak, maar werken ook snel, slim en effectief. Ook de scrum en agile-methode is bij ons doorgedrongen. Iedere dag leren we weer door te doen. Geen redactieklus is ons te gek. Dus kan jouw (content)team wel wat schrijvende ondersteuning gebruiken? Dan wil een van onze redacteuren zich graag komen uitleven. Tijdelijk, hè. We willen hem of haar natuurlijk wel weer terug!

Redacteur inhuren

Bij BureauTekst hebben we redacteuren met allerlei achtergronden en expertises. Marlene, die haar carrière als tekstschrijver begon bij de overheid. Tamara, die jarenlang werkte voor grote organisaties zoals Amnesty International. Nine, die schreef voor bekende televisie- en radioprogramma’s. En vergeet Janneke niet, die we bij de marketingafdeling van Coolblue hebben weggekaapt.

Webredacteur inhuren via BureauTekst

Wil je tijdelijk een webredacteur inhuren om je contentteam of redactie te versterken? BureauTekst helpt je graag aan de juiste persoon op de juiste plek. Een eindredacteur inhuren kan trouwens ook.

Redacteur inhuren?
Stuur ons een mailtje!

BEL MAIL