BureauTekst > Webteksten > Landingspagina laten schrijven

Vertrouw je klant maar aan ons toe: we leiden ze naar waar je ze wil hebben

 Geef de tekstschrijvers van BureauTekst een kaart in hun handen en ze verdwalen. We kunnen wel schrijven, maar hebben geen gevoel voor richting. Waar we wel goed in zijn: de klanten de goede kant op sturen. Met een goed ingerichte landingspagina. Als je ons je landingspagina laat schrijven weet je zeker dat je klant op de plekken komt waar jij ze graag wil hebben.

Landen en overtuigen

Een landingspagina is eigenlijk een overtuigingspagina. Een potentiele klant komt via een andere link binnen op je site en jij krijgt de kans om de pitch van je leven te geven. In tekst. Als je ons je landingspagina laat schrijven weet je een ding zeker: bezoekers onthouden je naam. Omdat we de dingen net even anders opschrijven dan gebruikelijk. Frisser, strakker en grappiger.

Waarom wij jouw landing moeten verzorgen

Een goede landingspagina maakt duidelijk dat een potentiele bezoeker met jouw bedrijf in zee moet gaan. Je somt op waarom jij de juiste partij bent. En die landingspagina laat je door ons schrijven. En wel om deze redenen:

  • We schrijven de hele dag. SEO-proof en met Senseo koffie als brandstof. Dat doen we onder meer voor Schiphol, het Nationaal Archief, Brand New Day, KPMG en Brandweer Nederland.
  • We zijn goed in het simpel vertalen van complexe onderwerpen. Of het nou gaat over pensioenen of archieven. We schrijven het zo op dat iedereen het snapt.
  • We laten eerst gratis aan je zien wat we kunnen. Elke nieuwe klant krijgt van ons namelijk een gratis proeftekst. Dat mag ook je landingspagina zijn. Zo weet je wat je in huis haalt en of onze stijl bij je past.

Een zachte landing met de schrijvers van BureauTekst

Benieuwd naar de landingspagina’s die we schreven? Of behoefte aan meer uitleg over waarom een goede landingspagina onmisbaar is? Mail onze tekstschrijvers en wij bezorgen je gegarandeerd een zachte landing. En als je wilt, kijken we meteen even naar de rest van je contentstrategie. Want winst maken met woorden is waar we goed in zijn.

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL