BureauTekst > Zakelijke blogs

Een bedrijfsblog schrijven is net zoiets als afvallen. “Maandag ga ik écht op dieet.” Na dat feestje. Na die afdelingsborrel. Na de heisessie. Voor je het weet, ben je een heleboel maandagen verder. En is er geen *** gebeurd. Gelukkig is een zakelijk blog op één manier makkelijker dan gewichtsverlies. Je kunt het een ander laten doen. Smullen.

Blogabonnement

Wij schrijven graag een los blog voor je. Maar je kúnt ook kiezen voor een blogabonnement. Hoe dat in zijn werk gaat? Precies zoals jij wilt. Je kunt als bedrijf informatie aanleveren waarna wij één of meerdere blogs schrijven. Of we maken samen een lijst onderwerpen en je krijgt wekelijks of tweewekelijks een blog aangeleverd. Ideaal als je zelf andere dingen aan je hoofd hebt, maar wel graag wilt investeren in je site en doelgroep. Een investering in de toekomst dus.


SEO-proof bedrijfsblog

Naamsbekendheid opbouwen, in beeld komen bij je doelgroep en tegelijkertijd zorgen dat je website beter te vinden is: dat lukt met een blog. Met het schrijven van zakelijke blogs maak je grote sprongen voorwaarts. Regelmatig informatie delen, zorgt ervoor dat je bevriend raakt met je bezoekers en dus ook met Google!

Bij BureauTekst schrijven we bedrijfsblogs die helemaal SEO-proof zijn. Geen dertien in een dozijn, maar juist:

  • Verhalen waar bezoekers van smullen
  • Met als resultaat dat ze klant willen worden
  • Of op zijn minst je bedrijfsnaam onthouden
  • Grappig als dat mag, serieus als het moet
  • Gebaseerd op de beste zoekwoorden
  • Inclusief meta titles en descriptions
  • Inclusief suggesties voor interne links

Zorgeloos een zakelijk blog

Wil je een langere reeks blogs laten schrijven? Dan ga je een langetermijnsamenwerking met ons aan. Daarbij hebben we regelmatig contact over onderwerpen. We stemmen de teksten af en monitoren de resultaten. Een goede tip: zorg dat je een tekstschrijver kiest met wie je een klik hebt. Zo is het laten schrijven van een blog niet alleen zakelijk slim, maar ook leuk en zorgeloos. En, mooi om te weten, bij BureauTekst werkt een team van vijf tekstschrijvers. Dus vijf keer zoveel kans op een goede klik!

En dan moet je blog óók nog

Je zakelijk blog, of bedrijfsblog, uitbesteden aan een tekstbureau. Werkt dat wel? Jij bent toch de inhoudelijk expert? Klopt! En een externe tekstschrijver kent jouw branche toch niet door en door? Klopt ook! Maar de tekstschrijvers van BureauTekst verdiepen zich razendsnel in bedrijven, medewerkers, doelgroepen en doelstellingen. Om daarna een boodschap zó te brengen dat je wenste dat je het zelf zo had verteld. Probeer het maar. Bespaar jezelf veel tijd en daag ons uit met een gratis proeftekst.

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL