BureauTekst > Zakelijke teksten

Zakelijke teksten

Nieuwe leads, meer klanten, een hogere omzet: met goede, zakelijke teksten is niets onhaalbaar. Blijf bij je klanten op de rader met een leuk bedrijfsblog. Of pak iedereen in met een grappige vacaturetekst. Wij bewijzen je graag dat zakelijk en saai twee totaal verschillende concepten zijn.

Teksten die we dagelijks typen

We typen bij BureauTekst nogal graag. Maar omdat we niet zeker weten of jij net zo graag leest, vind je hier meteen het overzicht van de zakelijke teksten die we het meest schrijven:

Persberichten

We halen de woorden uit je mond en maken er een mooi persbericht van

Bedrijfsmagazine

Winnen met een bedrijfsmagazine

Reportage

Met inhoud en sfeer

Jaarboek

Geef ons je cijfers en wij geven je letters

Nieuwsbrief

& op de radar van klanten blijven

Vacatureteksten

zoals je ze nergens anders leest

Flyers en brochures

die bij jouw bedrijf passen

Interim redactie

Laat onze handen maar wapperen

Zakelijke teksten laten schrijven

Als tekstbureau schrijven wij zakelijke en commerciële teksten voor het MKB en grootbedrijf door heel Nederland. Webteksten, vacatures, bedrijfsblogs en nieuwsbrieven besteden bedrijven het meest aan ons uit. Heb je daar ook wel oren naar? Probeer het uit!

Gratis proeftekst aanvragen

Onze commerciële en zakelijke teksten

Webteksten

Als je onze bescheiden mening vraagt, zijn webteksten de aller- allerbelangrijkste teksten om als bedrijf tijd, geld en energie in te steken. Ze zijn het visitekaartje van je bedrijf, halen dag en nacht nieuwe klanten binnen en zorgen voor omzet en winst. Bij BureauTekst werken we met een team SEO-gecertificeerde tekstschrijvers die al veel bedrijven naar hoge posities in Google en andere zoekmachines hielpen. Bedrijven van MKB tot multinational.

 

Interviews

Ontroerende anekdotes, meeslepende geschiedenissen, sappige details: goede interviews zijn goud voor jouw corporate story. Met persoonlijke verhalen komen zakelijke onderwerpen tot leven. Interviews dus je medewerkers, klanten, CEO’s, oprichters, iedereen. En vertel een goed verhaal. Die verhalen zijn er al, maar wij halen ze boven water.

 

Persberichten

Open jij een nieuw filiaal? Breng je een product op de markt, of lanceer je een dienst? Dat moet de hele wereld weten. Persberichten zijn daar nog steeds het juiste middel voor. Free publicity is hotter dan ooit. Bij BureauTekst schrijven we persberichten die opvallen tussen de rest. Zodat de journalist die hem in zijn mailbox krijgt er wel iets me móét doen.

 

Nieuwsbrieven

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest effectieve middelen om klanten te bereiken. Hoe je de inboxoorlog wint? Met een originele nieuwsbrief. Zelf geen tijd om die iedere week of maand te maken? Goed nieuws: wij bieden een complete nieuwsbriefservice. Zelfs inclusief opmaak in Mailchimp als je dat wilt. Sluit een nieuwsbrief-abonnement af, dan doen wij de rest.

 

Flyers en brochures

Wist je dat mensen gemiddeld maar drie seconden naar een flyer kijken? Het ontwerp moet goed zijn en de tekst moet meteen pakken. Anders beland hij hoogstwaarschijnlijk onderin de kattenbak. Natuurlijk weten we bij BureauTekst prima hoe we dat voorkomen en doen we graag onze stinkende best voor een hoge conversie.

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL