BureauTekst > Zakelijke teksten > Bedrijfsmagazine laten maken

Winnen met een bedrijfsmagazine 

Jouw bedrijf heeft niet genoeg aan een site. Je doet namelijk zo veel leuke en bijzondere dingen dat je webmaster er gek van wordt. Of er zijn gebeurtenissen waar je graag langer bij stil wil staan. Bijzondere momenten die je graag in print wilt laten vastleggen in plaats van digitaal. Laat BureauTekst een bedrijfsmagazine maken. Zo heb je altijd je successen binnen handbereik. En ook meteen een mooi extraatje voor je klanten.

Het hele verhaal in een bedrijfsblad

Met een bedrijfsblad heb je alle gelegenheid om uitgebreider te beschrijven wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Een bedrijfsmagazine laat ruimte voor veel verschillende verhalen. Medewerkers voelen zich meer verbonden met het bedrijf en klanten krijgen een kijkje in de keuken.

Door een mix van onderwerpen, tekst en beeldt houdt een goed bedrijfsmagazine de aandacht lang vast. Bovendien kiest de lezer zelf een geschikt moment om de inhoud tot zich te nemen. Zo verzeker je jezelf van een aandachtig publiek.

 

Een frisse blik op je bedrijf

Natuurlijk kun je zelf een bedrijfsmagazine schrijven. Of het laten doen door iemand binnen het bedrijf. Maar de kans is groot dat je belangrijke dingen over het hoofd ziet, te veel jargon gebruikt of verhalen vergeet die hartstikke interessant kan zijn voor een poteniële klant. Wij kijken met een frisse blik naar je bedrijfsmagazine, en dus ook naar je bedrijf. We weten precies hoe we jouw bedrijfsmagazine onweerstaanbaar maken en hoe het meer dan 1 keer wordt gelezen. De stapels bij de receptie blijf je gegarandeerd aanvullen.

 

Parels van de werkvloer

We zijn streng bij BureauTekst. Om een goed bedrijfsmagazine te schrijven, is onze harde eis dat we mogen langskomen. Daarna gaan we als een soort antropologen te werk. Hoe praten jullie? Wat is de tone of voice? Wat zijn de omgangsvormen op de werkvloer? Wat valt ons op?

We interviewen spilfiguren en maken spontane praatjes. Na een paar uur weten we welke sfeer we moeten neerzetten voor je bedrijfsmagazine. Als dat mag, verrassen we je met verhalen van de werkvloer die je zelf nog niet kende en werken jouw succesverhalen uit tot een bedrijfsblad dat iedereen bijblijft.

Bedrijfsmagazine laten maken

Een bedrijfsmagazine is een aanvulling op je andere communicatie-uitingen. Houd je webteksten dus actueel en blijf doorgaan met je nieuwsbrief. Een bedrijfsblad uitgeven betekent niet dat je klaar bent voor de rest van het jaar. Het betekent wel dat je je merk verstevigt. De tekstschrijvers van BureauTekst helpen je daar graag bij met ijzersterke inhoud.

 

Gratis proeftekst aanvragen

Stuur ons een mailtje!

BEL MAIL