BureauTekst > Zakelijke teksten > Een jaarboek om even bij stil te staan

Een jaarboek om even bij stil te staan

Geef ons je cijfers en wij geven je letters. Zo maken we samen een prachtig jaarboek. Een document waarbij je in tekst en beeld terugkijkt op je jaar. Een aandenken in print aan een bewogen jaar of juist een jaar waarin je bedrijf in wat rustiger vaarwater kwam. Een boek met interviews, projectomschrijvingen en anekdotes. Een jaarboek zoals we dat bijvoorbeeld voor Schiphol maakten.

Een naslagwerk om van te leren

In een jaarboek horen alle verhalen. Een goede tekstschrijver maakt van je jaarboek een openhartig document. Een naslagwerk om van te leren, te analyseren. Een boek dat je kunt gebruiken om goede voornemens te maken voor je nieuwe jaar en een overzicht van hoe je bedrijf er op dit moment voor staat.

Niet alleen maar succesverhalen

Een tekstschrijver die je jaarboek schrijft moet sensitief zijn. Eigenwijs ook wel. Want jij kan wel willen dat er alleen maar succesverhalen terug te lezen zijn: de lezer weet dat dat maar het halve verhaal is. Een goed jaarboek vertelt het hele verhaal. Zo krijg je als lezer ook sympathie voor je bedrijf. Je laat zien wat de problemen waren en hoe ze zijn opgelost en je neemt de tijd om succes vieren.

Tekstschrijvers als jaarboekteam

Natuurlijk kost het maken van een jaarboek ontzettend veel tijd. En veel bedrijven hebben die tijd niet. Maar ze zien wel in dat een goed jaarboek belangrijk is. Ze snappen dus ook dat ze op zoek moeten gaan naar een goede tekstschrijver. Bij BureauTekst werken we in een team aan je jaarboek. Zo zijn we in staat om in korte tijd veel werk te verrichten. Onze 5 tekstschrijvers zijn volledig op elkaar ingespeeld. We weten precies wie welke tekst voor zijn rekening moet nemen en waarom. Daarna lezen we elkaar stukken kritisch. Onze eindredacteur heeft het laatste woord. Of eigenlijk: het een na laatste woord. Want jij bepaalt wanneer jouw jaarboek af is.

We hebben genoeg aan een half woord

Twijfel je aan de meerwaarde van een jaarboek? Bel of mail ons dan leggen we je uit wat een jaarboek kan betekenen. Geef ons de kans om een proeftekst te maken. Dan kun je vrijblijvend zien of we bij elkaar passen. Zijn we een match, dan gaan we meteen aan de slag. Meestal hebben we genoeg aan een half woord. We zijn gewend om te werken met steekwoorden, losse kreten en visiedocumenten. Bij BureaTekst kunnen we filteren als de beste. En als we klaar zijn, ligt er iets heel moois op je vergadertafel. Een jaarboek met jouw woorden over jouw bedrijf. Alsof je het zelf hebt geschreven.

Gratis proeftekst aanvragen

Stuur ons een mailtje!

BEL MAIL