Schrijftrainingen

Bij BureauTekst schrijven we voor veel verschillende klanten. Maar eigenlijk willen we dat je het zelf ook kunt. Omdat we weten hoe leuk en eenvoudig het is om klanten binnen te halen met een goed geschreven tekst. Kwestie van de juiste tips en trucs kennen.

Eerder deelden we onze kennis al met marketeers, makelaars en HR-specialisten. Ga bijvoorbeeld voor een van onderstaande workshops:

Dit leer je

Waarom werkt de ene tekst beter dan de andere? Wat moet je in vredesnaam nú weer schrijven? Hoe blijf je ook na 20 teksten origineel? Met een workshop trakteer je jezelf op:

  • Nieuwe schrijfinspiratie
  • Tips en tricks die je werk makkelijker maken
  • Theorie waarmee je je eigen tekst kunt onderbouwen
  • Gerichte feedback van een woordprofessional

Handig om te weten

We geven de trainingen bij ons tekstbureau in Amsterdam. Je auto parkeer je gratis voor de deur, de bus naar Amsterdam Centraal stopt om de hoek.

Voor 450 euro per persoon (exclusief btw) krijg je van ons een praktische training van zo’n 3 uur (langer of korter in overleg) waarin je jezelf gaat verbazen. Na deze training schud je teksten zo uit je mouw.

Even babbelen?

Vanaf hoeveel personen kan ik een training volgen?

Dat kan al vanaf 1 persoon. Kom je met meer dan 2 personen? Dan krijg je korting op de totaalprijs.

Hoe zien jullie schrijftrainingen eruit?

Iedere training bevat een fijne mix van toegankelijke theorie, praktische oefeningen en feedback. Zo breng je alles meteen in de praktijk en krijg je meteen advies van een tekstschrijver.

Geven jullie schrijftrainingen online of op locatie?

We geven de voorkeur aan trainingen op locatie, omdat onze kennis en enthousiasme dan veel beter overkomen. Ook kun jij dan makkelijker vragen stellen. Dit kan bij ons tekstbureau in de Amsterdamse Houthavens, maar ook bij jou op kantoor.