Scoor met SEO copywriting

Wil je als bedrijf de bestaande klantenkring uitbreiden, je omzet verhogen of een nieuwe dienst vermarkten? Dan is een goed vindbare website stap één. Voor de grap wordt weleens gezegd dat de tweede pagina van Google de beste plek is om een lijk te verbergen. Er komt geen hond. Cijfers onderbouwen die stelling. Zo’n 80% van alle mensen blijft op de eerste pagina van de zoekresultaten hangen. Werk aan de winkel dus!

vivian-seo-tekstchrijver

Klim omhoog in Google

Naast de juiste zoekwoorden, mogen creativiteit, enthousiasme en overtuigingstechnieken nooit ontbreken in goede SEO-teksten. Natuurlijk zijn techniek en zoekwoorden belangrijk. Maar je hebt niets aan hordes bezoekers op de website als die vervolgens geen interesse tonen in je diensten of producten. Om klanten voor je te winnen, heb je overtuigingstechnieken nodig, een vleugje verkooppsychologie en verstand van UX. Van ‘woorden naar winst’ noemen we dat.

Analyse

Strategie

Kalender

Schrijven

Maandelijkse meet

Even babbelen?

Wat is de meerwaarde van SEO copywriting?

Met SEO-proof teksten zorg je ervoor dat bezoekers jouw website makkelijker weten te vinden via Google. Het levert je dus meer websiteverkeer op. Met goed werkende teksten geef je uiteindelijk ook je conversie een boost. 

Wat maakt BureauTekst uniek?

BureauTekst biedt bedrijven de voordelen van alle content diensten onder één dak. We geloven namelijk in de synergie van alle specialismen.

Onze copywriter komt bijvoorbeeld tot een beter presterende webtekst door de samenwerking met onze SEO’er. En we halen meer uit social campagnes omdat ook onze designer betrokken is.

Zoekwoorden verwerken kan ik zelf toch ook?

Bij SEO copywriting komt meer kijken dan zoekwoorden verwerken. Het gaat er in de eerste plaats om dat je tekst voor je bezoeker waardevol is. Je content moet relevant, interessant en lekker leesbaar zijn. Vervolgens helpen zoekwoorden (en goede variatie daarin) je beter gevonden te worden.

Kan ik blijvend een toppositie in Google krijgen?

Daar helpen de marktinghelden van ons marketingbureau Whelloje graag bij. Met de inzet van goede zoekwoorden, relevante copywriting, linkbuilding en perfect ingerichte websites laten we jouw bedrijf omhoog klimmen in Google.

Doen jullie ook aan online marketing?

En of! We wonen en werken samen met online marketing bureau Whello in Amsterdam. Samen zetten we jouw marketingverhaal om in een concrete boodschap die via het juiste kanaal bij jouw klant terecht komt.