Daily Style scoort hoge ogen in Google met SEO-teksten

De uitdaging

Daily Style maakt het dagelijks leven leuker, makkelijker én goedkoper met een verrassend aanbod budgetproducten. Online focussen ze op betaalbare blijmakers die je feestje of etentje net wat meer aankleden. Content vormt een belangrijk onderdeel van hun online strategie. Samen met de marketeers van Whello laat we Daily Style omhoog schieten in Google. Lees hier hoe!

De aanpak

SEO-specialist Wesley maakte op basis van zoekwoordonderzoek een uitgebreide contentkalender. Onze copywriters schreven vervolgens een enorm aantal categoriepagina’s over onder andere themafeestjes, tafelaccessoires en decoratie in alle mogelijke soorten en maten. Geen typische SEO-teksten die nergens over gaan, maar creatieve, geoptimaliseerde teksten die een feestje zijn om te lezen. Zo kan het ook!

Zo deden we dat

  • Zoekwoordonderzoek doen
  • Contentkalender maken
  • Categoriepagina’s schrijven
  • Scoren in Google

Sneak peek van het resultaat

Ons team schreef in een paar maanden 80 categorieteksten die ervoor zorgden dat Daily Style twee keer zo vaak in de top 10 zoekresultaten in Google staat.

Dit leverde het op

  • 80 sterke landingspagina’s
  • Van 741 naar 1840 top 10 rankings

Jungle & safari versiering kopen voor een wild themafeestje

Of je nu een kleine tarzan door het huis hebt slingeren of een safari fanaat die gek is op wilde dieren. Een feestje met jungle thema doet het altijd goed. Kruip in de huid van je favoriete jungle dier en laat je gaan! Daily Style is een jungle vol te gekke versieringen die jouw safari themafeestje helemaal afmaken. Laat het avontuur beginnen en duik in ons assortiment tropische slingers, dierenballonnen en andere versieringen in safaristijl. Uniek, budgetproof en binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. Welcome to the jungle!

Mooie woorden

Voor Daily Style is content de basis van organische groei. Origineel geschreven en voorzien van de juiste zoekwoorden. Er staan al enorm veel sterke pagina's live en we vullen deze continu aan zodat het succes van Daily Style nóg groter wordt.

Vivian, Copywriter bij BureauTekst

Even babbelen?