BureauTekst > Schrijftrainingen

Topblogs voor technische bedrijven

Je hebt verstand van techniek. Maar hoe zit het eigenlijk met je schrijftechniek? In onze schrijftraining van 1 dag ontdek jij hoe je met een zakelijk blog jouw concurrenten achter je laat. Ook, of juist, als het om ingewikkelde materie gaat.

Productteksten voor webshopeigenaren

Natuurlijk heb je een prachtige webshop en verkoop je een mooi product. Maar je concurrenten ook. En als die concurrent zich beter presenteert, heb jij een probleem. Goed nieuws: na deze schrijftraining is dat probleem slechts nog een uitdaging.

Opleidingsteksten voor onderwijsinstellingen

Als mensen minstens 3 universitaire studies nodig hebben om de opleidingsteksten van jouw onderwijsinstelling te begrijpen, is er iets mis. Die moeten begrijpelijk en wervend zijn. Hoe je dat doet leer je tijdens deze schrijftraining.

Overtuigende offertes voor ondernemers

Offertes schrijven een rotklus? Niet als je deze eendaagse schrijftraining hebt gevolgd. Een offerte is dan geen moetje meer, maar een kans. Een kans om prachtige klussen binnen te halen, nooit meer je tarieven te verlagen en toch je concurrenten gedag te zwaaien.

Speeches voor leidinggevenden

Ben jij leidinggevende? Dan is de een speech de kans om te laten zien dat jij weet waarover jij het hebt. Op de werkvloer, tijdens een congres of op een ander belangrijk moment. Tijdens deze schrijftraining leer jij een pakkende speech schrijven. Eentje die bijblijft. Zo sta jij nooit meer meer met je mond vol tanden.

Verkoopteksten voor makelaars

Waar is woningzoekend Nederland nog zonder Funda? Nergens! En als makelaar is het een prachtig middel om woningen te etaleren. Vergeet de verkoopteksten niet: hét instrument om potentiële kopers te overtuigen. Wij leren jou in 1 dag de juiste schrijftechnieken en beïnvloedingsstrategieën.

Stuur ons een mailtje!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BEL MAIL