BureauTekst > Schrijftrainingen

Schrijftrainingen in Amsterdam

We hebben inmiddels honderden schrijftrainingen gegeven aan CEO’s, marketeers, sales managers, HR specialisten en makelaars. Voor elk verzoek bedenken we een passende training. Hieronder een overzicht van onze meest populaire schrijftrainingen.

SchrijfSALES

Of je nu een huis moet verkopen of een nieuwe dienst in de markt zet: succes komt steeds op hetzelfde neer. Klanten binnenhalen. Zodra je weet hoe je de meest effectieve salestechnieken toepast via je toetsenbord, zit je gebakken.

Productteksten voor webshops

Je hebt een prachtige webshop en je verkoopt een mooi product. Maar je concurrenten ook. En als die concurrent zich beter presenteert, heb jij een probleem. Na deze schrijftraining is dat probleem slechts nog een uitdaging.

Teksten voor onderwijsinstellingen

Als mensen minstens 3 universitaire studies nodig hebben om de opleidingsteksten van jouw onderwijsinstelling te begrijpen, is er iets mis. Die moeten begrijpelijk en wervend zijn. Hoe je dat doet leer je tijdens deze schrijftraining.

Overtuigende offertes schrijven

Offertes schrijven een rotklus? Niet als je deze eendaagse schrijftraining hebt gevolgd. Een offerte is dan geen moetje meer, maar een kans. Een kans om prachtige klussen binnen te halen, nooit meer je tarieven te verlagen en toch je concurrenten gedag te zwaaien.

Speeches voor leidinggevenden

Ben jij leidinggevende? Dan is een speech de kans om te laten zien dat jij weet waarover jij het hebt. Op de werkvloer, tijdens een congres of op een ander belangrijk moment. Tijdens deze schrijftraining leer jij een pakkende speech schrijven. Eentje die bijblijft.

Verkoopteksten voor makelaars

Waar is woningzoekend Nederland nog zonder Funda? Nergens! En als makelaar is het een prachtig middel om woningen te etaleren. Vergeet de verkoopteksten niet: hét instrument om potentiële kopers te overtuigen. Wij leren jou in 1 dag de juiste schrijftechnieken.

Op zoek naar een andere schrijftraining?
Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL