BureauTekst > Webteksten > SEO Copywriting

Zet je zinnen op succes

Wil je als bedrijf de bestaande klantenkring uitbreiden, je omzet verhogen of een nieuwe dienst vermarkten? Dan is een goed vindbare website stap één. Bungelen jouw pagina’s nog ergens op plek vierhonderd-zoveel in de zoekresultaten? Dan helpen goede SEO-teksten. Ze geven Google de nodige handvatten om je website te indexeren en helpen klanten om gericht voor jouw merk, dienst of product te kiezen. Bij BureauTekst werken meerdere gecertificeerde tekstschrijvers die je aan zulke SEO-teksten helpen.

Van zoekwoorden tot SEO-tekst

Naast de juiste zoekwoorden, mogen creativiteit, enthousiasme en overtuigingstechnieken nooit ontbreken in goede SEO-teksten. Natuurlijk zijn techniek en zoekwoorden belangrijk. Maar je hebt niets aan hordes bezoekers op de website als die vervolgens geen interesse tonen in je diensten of producten. Om klanten voor je te winnen, heb je overtuigingstechnieken nodig, een vleugje verkooppsychologie en verstand van UX. Ons tekstbureau helpt je daar graag mee.

Kom in beeld met goede SEO-teksten

Voor de grap wordt weleens gezegd dat de tweede pagina van Google de beste plek is om een lijk te verbergen. Er komt geen hond. Cijfers onderbouwen die stelling wel enigszins. Zo’n 80% van alle googelaars (is dat een woord??) blijft op de eerste pagina van de zoekresultaten hangen.

Die felbegeerde plek op pagina één van Google willen we dus allemaal. Maar zonder sterke content lukt dat niet. Vrijwel ieder marketingbureau of groot bedrijf weet hoe belangrijk goede content is. Hoe beter teksten zijn voor klanten, hoe meer Google ze waardeert. Het effect van goede webteksten en content is vaak al binnen weken zichtbaar. Zeker bij vakkundige SEO-teksten is een investering dus snel terugverdiend. Lees meer over SEO-teksten laten schrijven.

Blijf in beeld met goede UX-teksten

Succesvolle bedrijven kennen de kracht van woorden. En weten hoe ze die moeten inzetten om klanten aan zich te binden. Door de toegevoegde waarde van jouw bedrijf duidelijk te maken – en door op de radar te blijven. Een website kan er nog zo mooi uitzien: aan het einde van de dag zijn het woorden die mensen overtuigen. Dat lukt met goede UX-teksten die aansluiten bij de behoeftes van doelgroepen.

Laat jouw bedrijf nog kansen liggen op het gebied van UX copywriting en SEO-teksten? Dan werkt ons ervaren team SEO-tekstschrijvers graag met je mee om van jouw website een succes te maken.

SEO copywriter inhuren?
Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL