Filters

Stappenplan contentstrategie: eenvoudig op papier

Concurrenten? Daar heb jij niks van te vrezen. Met jouw contentstrategie blijf je ze namelijk mijlenver voor.

contentkalender maken

In no-time een contentkalender maken

Iedereen heeft wel eens een schop onder zijn kont nodig. Jij ook. Een contentkalender kan jou daarbij helpen. Wel of geen inspiratie, het doet er niet toe. Jouw contentkalender zet jou aan het werk.

reportage schrijven

Reportage: wat betekent het en hoe maak je het?

Hoe krijg je een sfeerimpressie in je tekst? Met een reportage leven mensen mee met de gebeurtenis die jij meegemaakt hebt.

seo vacaturetekst

SEO belangrijk voor een vacaturetekst

Jouw vacaturetekst kan nog zo geweldig zijn, als hij niet wordt gevonden komt die droomkandidaat nooit in beeld. Wij geven jou 6 tips om een goed vindbare vacaturetekst te schrijven.

persbericht schrijven

Persbericht schrijven: met deze tips pers je ze eruit

Weet jij hoe groot de kans is dat je persbericht in de prullenbak belandt? Die kans is 70%. Nou moeten wij toegeven dat wij wel snappen waarom. De meeste persberichten zijn namelijk saai. Maar wij weten hoe het anders kan. Leuker, scherper en opvallender, zodat jouw persbericht wel de krant of nieuwssite haalt.

brochuretekst

Pakkende brochuretekst schrijven: zo doe je dat

Een goede brochure moet potentiele klanten informeren en aanzetten tot het kopen van producten en/of diensten. Een slechte brochure doet dat geen van beide en belandt gegarandeerd in de prullenbak. Zonde!! Als je wilt dat jouw lezer in no-time jouw tekst begrijpt, moet je kernachtig schrijven.

Interviewtips: hoe stel je vragen en hoe werk je een interview uit?

Hoe schrijf je een briljant interview en hoe zorg je dat bezoekers van je website het leuk vindt om te lezen? Met de tips uit dit blog krijg je een gelikt uitgeschreven interview.

Reportage NFI

Moderne vacaturetekst

De economie bloeit volop en daarmee neemt de strijd om goed personeel toe. Wil je die strijd winnen? Dan heb je een moderne vacaturetekst nodig. Een tekst die aansluit bij de doelgroep en die de perfecte kandidaten trekt.