Ieder bedrijf heeft een verhaal. Maar als niemand het leest, ben je er geweest. Als mensen je niet kennen, kunnen ze je ook niet vinden. En dus is het zaak om in zicht te komen bij je doelgroep. Hoe je dit doet? Met woorden. Succesvolle bedrijven weten klanten te vinden én aan zich te binden door middel van  content. Grappige, rake of ontroerende teksten. Goede content overtuigt en zet aan tot actie.

Wil jij ook zichtbaar(der) worden? Dan is waardevolle contentcreatie belangrijk. Laat de schrijvershandjes van BureauTekst maar wapperen. Met deze content kunnen wij jou helpen:

Zakelijke blogs

Als je weet waar je met je bedrijf naartoe wilt, dan weet je ook wat je doel is. Meer klanten vinden, naamsbekendheid opbouwen of beter gevonden worden in Google of andere zoekmachines. Dan is het schrijven van een bedrijfsblog een uitstekend idee.

Met ons creatieve en ideeënrijke team van tekstschrijvers bedenken we een hele lijst aan blog onderwerpen. Informatieve, creatieve en tactische bedrijfsblogs. Verhalen met een eigen stem die ook nog SEO-proof zijn en bijdragen aan een hogere conversie.

Omdat ieder zo zijn talenten heeft en dat van ons toevallig schrijven is, en we ons ook razendsnel kunnen verdiepen en inleven in jouw bedrijf en je doelgroep, doe je er verstandig aan om het schrijven van de bedrijfsblogs bij ons neer te leggen. Zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent en dat is lekker ondernemen en je bedrijf runnen.

Sluit dus nu een blogabonnement bij ons af. En ontvang wekelijks of maandelijks een pakketje bedrijfsblogs, geheel klaar om te plaatsen inclusief meta titles, meta descriptions en interne links.

 

Gratis proeftekst aanvragen

Webcontent

De bedrijfsblogs leiden de bezoekers naar je website. Het is dus belangrijk dat jouw website in orde is. Een succesvolle website komt niet uit de lucht vallen. Dat is hard werken. Doelgroepen bepalen, zoekmachine-optimalisatie, tone of voice, user experience, overtuigingskracht… Begint het je al te duizelen? Dat hoeft niet. BureauTekst helpt je hierbij.

Succesvolle SEO-teksten vragen meer dan alleen schrijfvaardigheid. Om inhoudelijk goede webteksten te schrijven is verstand van techniek, zoekwoorden, user experience (UX) en verkooppsychologie erg belangrijk. Die kennis hebben wij in huis.

We kunnen je huidige website aan een kritische toets onderwerpen. We kijken of deze optimaal scoort in zoekmachines. Misschien moeten er webpagina’s worden herschreven, misschien moet er een nieuwe webstructuur komen. Wij helpen je met nieuwe webpagina’s en goede webteksten zodat jij je doelstellingen kunt bereiken.

 

Gratis proeftekst aanvragen

Artikelen

Het leven bestaat uit geven en nemen. Soms moet je eerst iets geven voordat je kan nemen. Een gratis whitepaper of e-book bijvoorbeeld. Interessant en relevante content die je doelgroep oprecht helpt. Content met daarin how-to’s, checklists of tips en trucs zijn leerzaam en nuttig, waardoor bezoekers graag nog eens terugkomen.

Dan is er nog een truc om meer bezoekers op jouw website te krijgen: linkbuilding. Dit zijn teksten op andere websites, die naar jouw website verwijzen. Als tekstbureau schrijven wij veel linkbuildingartikelen voor bedrijven en onlinemarketingbureaus.

Met ons praten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Topcontent nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.