BureauTekst > Webteksten > Contentcreatie

Contentcreatie

Ieder bedrijf heeft een verhaal. Maar als niemand hem leest, ben je er geweest. Om daarvoor te zorgen, is het zaak om in zicht te komen bij je doelgroep. Hoe je dit doet? Met woorden. Succesvolle bedrijven weten klanten te vinden én aan zich te binden met behulp van goede content. Grappige, rake of ontroerende teksten. Succesvolle content overtuigt en zet aan tot actie.

Wil jij ook zichtbaar(der) worden als bedrijf? Dan is contentcreatie belangrijk. Laat de schrijvershandjes van BureauTekst maar wapperen. Met deze content kunnen wij jou helpen:

Zakelijke blogs

Meer klanten vinden, naamsbekendheid opbouwen of beter gevonden worden in Google of andere zoekmachines: als je deze doelen wilt bereiken, is het schrijven van een bedrijfsblog een uitstekend idee.

Met ons creatieve en ideeënrijke team van tekstschrijvers bedenken we een hele lijst aan blog onderwerpen. Dat doen we onder andere op basis van zoekwoordenonderzoek. Vervolgens schrijven we voor jou informatieve, creatieve en tactische bedrijfsblogs. Verhalen met een eigen stem die ook nog SEO-proof zijn en bijdragen aan een hogere conversie.

Omdat ieder zo zijn talenten heeft en dat van ons toevallig schrijven is, doe je er verstandig aan om het schrijven van bedrijfsblogs bij ons neer te leggen. Terwijl jij je richt op andere zaken, verdiepen wij ons razendsnel in jouw bedrijf en doelgroep. Vervolgens nemen we alle tactische en uitvoerende contentcreatie uit handen – van het opzetten van een contentstrategie tot het schrijven van blogs of andere teksten.

Je kunt bij BureauTekst eenmalig zakelijke blogs laten schrijven, maar ook een blogabonnement afsluiten. Je ontvangt dan wekelijks of maandelijks een pakket blogs, geheel klaar om te plaatsen. Daarmee bedoelen we: inclusief meta titles, meta descriptions en interne links. Voor bedrijven die langere tijd met ons samenwerken, zorgen we ook voor publicatie.

Online content maken

Een succesvolle website komt niet uit de lucht vallen. Dat is hard werken. Doelgroepen bepalen, zoekmachine-optimalisatie, tone of voice, user experience, overtuigingskracht… Begint het je al te duizelen? Dat hoeft niet. Onze gecertificeerde tekstschrijvers helpen je hierbij en raken nergens meer van in de stress.

Succesvolle content zoals SEO-teksten vraagt meer dan alleen schrijfvaardigheid. Om inhoudelijk goede webteksten te schrijven is verstand van techniek, zoekwoorden, user experience (UX) en verkooppsychologie erg belangrijk. Die kennis hebben wij in huis.

We kunnen je huidige website aan een kritische toets onderwerpen. We kijken of deze optimaal scoort in zoekmachines. Misschien moeten er webpagina’s worden herschreven, misschien moet er een nieuwe webstructuur komen. Wij adviseren je graag en helpen je met sterke webteksten zodat jij je doelstellingen kunt bereiken.

Artikelen en overige content

Het leven bestaat uit geven en nemen. Soms moet je eerst iets geven voordat je kan nemen. Een gratis whitepaper of e-book bijvoorbeeld. Interessant en relevante content die je doelgroep oprecht helpt. Content met daarin how-to’s, checklists of tips en trucs zijn leerzaam en nuttig, waardoor bezoekers graag nog eens terugkomen.

Dit zijn een aantal andere vormen van content die erg behulpzaam zijn als je de vindbaarheid en conversie van je website wilt verbeteren:

  • Reviews van bestaande klanten om drempels en twijfels bij prospects weg te nemen
  • Landingspagina’s voor een betere vindbaarheid
  • Interviews, voor een menselijke touch aan je teksten
  • Video, om een beeld te geven van je bedrijf
  • Reportages, voor een kijkje in de keuken
  • Cases en succesverhalen om klanten een beeld te geven van eerder werk

 

Contentcreatie door BureauTekst

Heb je ook ondersteuning nodig bij het maken van goede content? Wij hielpen al veel bedrijven aan succesvolle content en doen dat ook graag voor jou.

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL