BureauTekst > Over ons > Vergaderruimte huren | Trainingslocatie | Amsterdam-Houthavens

Hoewel we hier liever schrijven dan ouwehoeren, zitten we regelmatig samen aan tafel voor overleg. We hebben 2 vergaderruimtes met plek voor 8 personen en 6 personen. Natuurlijk hebben we ook een beamer, flipovers, pennen, papier en goddelijke lunches. En er is meer: aan het water met uitzicht op de Amsterdamse havens! Een inspirerende plek in de Amsterdamse Houthavens.

Toffe vergaderlocatie, makkelijk bereikbaar

Via het openbaar vervoer is onze vergader- en trainingsruimte eenvoudig te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal gaat er een bus die bij ons om de hoek stopt. Kom je met de auto? Dan bereik je ons binnen 2 minuten nadat je van Ring A-10 bent afgeslagen. Handig, toch? Je auto staat bij ons letterlijk voor de deur.

De locatie is vrij centraal, en is makkelijk te combineren met een etentje in het centrum. Vanuit hier fiets je zo het Westerpark in, Haarlemmerstraat of de Jordaan.

Trainingslocatie voor kleine groepen

Zoek je een mooie ruimte voor een training, vergadering of overleg? Bij BureauTekst zit je goed. Vrijwel alles kan hier. Van aandeelhoudersvergadering tot overleg voor de plaatselijke nudistenvereniging. Iedereen voelt zich thuis.

Het is trouwens ook een fijne plek voor een brainstormsessie. Beide ruimtes zijn namelijk voorzien van een whiteboard muur en een krijtmuur (een variant op ouderwetse krijtbord). Dus voel je vrij om los te gaan op alle ideeën.

Vergaderruimte met of zonder lunch

Wil je dat wij de lunch regelen? Doen we. Je kunt de vergaderruimte uiteraard ook huren voor slechts een dagdeel, met of zonder lunch. Eigenlijk kan alles.

We hebben een in buurt eindeloos veel lunchopties, zoals de lekkere broodjes van Karaat Amsterdam of de Italiaanse groothandel Appetito.

Brainstormen over je propositie?

Kom je bij elkaar om na te denken over je positionering, tone-of-voice, content strategie of andere communicatieplannen? Nodig dan één van onze consultants uit voor jullie brainstormsessie. We begeleiden dan de sessie, en prikkelen jullie met ideeën en feedback.

Trainingsruimte boeken

Stuur ons een mailtje!

    BEL MAIL