BureauTekst > Over ons > Vergaderruimte huren | Trainingslocatie | Amsterdam-Noord

Hoewel we hier liever schrijven dan ouwehoeren, zitten we regelmatig samen aan tafel voor overleg. En dan het liefst aan ons betonnen vergaderexemplaar. Daar hebben we plek voor 10 personen (of 20 extreem dunne). Natuurlijk hebben we ook een beamer, flipovers, pennen, papier en goddelijke lunches. En er is meer. Iets dat uniek is in Amsterdam: gratis parkeerplekken voor de deur! En veel ook. De best bereikbare vergaderruimte van Amsterdam. Jij mag ‘m ook gebruiken als je wilt.

Toffe vergaderlocatie in Amsterdam-Noord

Via het openbaar vervoer is onze vergader- en trainingsruimte eenvoudig te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal gaat er een bus die bij ons om de hoek stopt en de pont vanaf Centraal naar de NDSM-werf ligt een paar minuten verderop. Kom je met de auto? Dan bereik je ons binnen 2 minuten nadat je van Ring A-10 bent afgeslagen. Handig, toch? Je auto staat bij ons letterlijk voor de deur. Onze garagedeur eigenlijk. Vroeger was ons tekstbureau namelijk een garage. Die oude elementen zie je nog terug in de vergaderruimte. Daarvoor was het trouwens een sportschool. Ook daarvan zijn nog sporen terug te vinden. Wij trakteren op een drankje als je ons weet te vertellen welke.

Trainingslocatie voor kleine groepen

Zoek je een mooie ruimte voor een training, vergadering of overleg? Bij BureauTekst zit je goed. Vrijwel alles kan hier. Van aandeelhoudersvergadering tot overleg voor de plaatselijke nudistenvereniging. Iedereen voelt zich thuis. Het is trouwens ook een fijne plek voor een brainstormsessie. Of om een dagje met een kleine werkgroep te komen werken. Verder wordt onze vergaderruimte regelmatig geboekt als trainingslocatie in Amsterdam.

Vergaderruimte met of zonder lunch

Wil je dat wij de lunch regelen? Doen we. Met mooi weer gooi je de garagedeuren open of verkassen jullie naar de picknicktafel buiten. In de winter zetten we gezellig de kachel en lampjes voor jullie aan. Je kunt de vergaderruimte uiteraard ook huren voor slechts een dagdeel, met of zonder lunch. Eigenlijk kan alles. Enige uitdaging: onze vergadertafel. Die is dus écht groot. En écht van beton. Verplaatsen is nogal een uitdaging. Tenzij je vergadert met een paar wereldkampioenen gewichtheffen, moet je het doen met de indeling zoals die is.

Voordelig een vergaderruimte huren in Amsterdam

Natuurlijk kun je steeds op een andere plek gaan zitten. Maar als je eenmaal weet dit de fijnste vergaderruimte en trainingsruimte van Amsterdam-Noord is, is verder zoeken zonde van je tijd. Onze tarieven zijn niet erg hoog. We hoeven er niet rijk van te worden. We zijn blij met onze fijne plek en delen die graag met andere bedrijven. En wie houdt nu niet van gasten over de vloer? Wij wel, dus we hopen je hier gauw te zien!

 

Trainingsruimte boeken

Met ons praten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stuur ons een mailtje!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BEL MAIL